[ŽT] Netikėtas įvykis. Putinas paskelbė oficialią kalbą apie Muską  (1)

Vladivostoke vykusiame Rytų ekonomikos forume Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas amerikiečių milijardierių, „Tesla“ ir „SpaceX“ vadovą Eloną Muską pavadino aktyviu, išskirtiniu žmogumi ir talentingu verslininku.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-12 [ŽT] Netikėtas įvykis. Putinas paskelbė oficialią kalbą apie Muską  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kalbant apie privatų Elono Musko verslą... Jis neabejotinai yra išskirtinis žmogus, tai turi būti pripažinta... Manau, tai pripažįstama visame pasaulyje. Aktyvus ir talentingas verslininkas. Jam daug kas sekasi, ypač dėl JAV valstybės paramos“, – pažymėjo Putinas.

Pastaruoju metu dažnai kalbama apie Elono Musko požiūrį į Rusiją ir karą Ukrainoje. Musko biografas Walteris Isaacsonas teigė, kad Muskas išjungė „SpaceX“ palydovinį internetą „Starlink“ Kryme, kad Ukraina negalėtų jo panaudoti Rusijos Juodosios jūros laivyno atakoms dronais. Muskas tai paneigė - „Starlink“ ten niekada ir neveikė. Tačiau, kita vertus, Muskas taip pat teigė gavęs Ukrainos prašymą aktyvuoti „Starlink“ iki pat Sevastopolio. Muskas atsisakė tai padaryti, nes nenorėjo prisidėti prie karo eskalacijos. Muskas neleido Ukrainai vandens dronais sunaikinti laivų, kuriais atakuojami Ukrainos miestai. Kai kurie analitikai teigia, kad atsisakydamas aktyvuoti „Starlink“ dėl grynai karinių priežasčių Muskas jau kišasi į karą, tik labiau Rusijos pusėje.

(13)
(26)
(-13)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: