„Aš žinau, ką sakau. Situacija pasikeis kardinaliai“ (Video)  ()

„Kai JAV vyksta prezidento rinkimų kampanija, reikia atsižvelgti į bet kokius pareiškimus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasilijus Golovanovas paklausė Dmitrijaus Gordono, jei JAV Kongreso senatoriai beveik vienbalsiai palaiko Ukrainą, tai kodėl periodiškai atsiranda kažkas, kas tikrai ne už Ukrainą. Į ką laidos „V gostiach u Gordona“ autorius atsakė trumpai ir aiškiai:

„Kai JAV vyksta prezidento rinkimų kampanija, reikia atsižvelgti į bet kokius pareiškimus.“

Dmitrijaus Gordono interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos žurnalistas paaiškino pastaruoju metu stebimą keistą kai kurių Amerikos politikų elgesį: „Kita vertus, turime suprasti, kad prieš rinkimus politikai sako tai, kas patinka rinkėjams. Taigi tai signalas, verčiantis susimąstyti: daugeliui amerikiečių nepatinka pagalba, kurią JAV teikia Ukrainai.“

„Jiems tai nepatinka iš dalies dėl to, kad jie nemato rezultatų. Kitas momentas, kiek žmonių čia miršta. Negalime rizikuoti gyvybėmis, kad patiktume Amerikos rinkėjams“, – pabrėžė Dmitrijus Gordonas svarbų niuansą.

 

Tada jis išsakė savo prognozę dėl situacijos raidos fronte, aiškiai remdamasis jam žinoma informacija, bet neatskleisdamas šaltinio: „Nemanau, bet turiu absoliučią nuojautą, kad situacija iki kovo-balandžio mėn. pasikeis labai kardinaliai. Ukraina sukels furorą: tiems kas padeda ir kas nepadeda, kas slapstosi ir kas laukia. Žinau ką sakau, todėl esu ramus.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: