[ŽT] Skabejeva įsivažiavo. „Vis tiek paimsime Ukrainą“ (Video)  ()

Maskva tikisi pagalbos iš Šiaurės Korėjos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistės Olgos Skabejevos laidoje buvo pasakyta, kad Rusijos Federacija neva vis tiek „paims“ Ukrainą, nes „patekti į Lvivą nėra tokia didelė problema“. Kartu Maskva tikisi pagalbos iš Šiaurės Korėjos – visa problema neva yra ta, kokią kainą už karą nori sumokėti šalis agresorė.

Propagandinio kanalo „Rusija 1“ laidos „60 minučių“ serijoje tokį cinišką pareiškimą išsakė pirmasis Valstybės Dūmos Gynybos komiteto vadovo pavaduotojas, LDPR frakcijos narys Aleksejus Žuravliovas. Jo nuomone, Rusija tariamai vis tiek „paims“ Ukrainą, nes neva niekas nebus prieš, skelbia obozrevatel.com.

„Vis tiek paimsime Ukrainą. Na, kas ten, na, kas apskritai ten bus prieš mus? Šiaurės Korėja taip pat prisijungs. Kas gali ką nors pasakyti nuo Japonijos iki Lisabonos. Apskritai, viskas bus tylu ir tai bus didelė problema Amerikai“, – sakė Skabejevos svečias.

 

Jo nuomone, Rusijos Federacijos okupacinėms pajėgoms Lvivą pasiekti neva nesunku. Kartu jis nusprendė palyginti Ukrainą su kaimynine Baltarusija.

„Nuvykti į Lvivą nėra tokia didelė problema. Baltarusiją išlaisvinome vos per pusantro mėnesio, tai ir čia tą patį padarysime. Kitas klausimas – kiek bus aukų, kokie nuostoliai“, – kalbėjo Žuravliovas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(27)
(-24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: