[ŽT] Iš kur Simonian traukia idėjas savo pareiškimams  ()

Garsi Rusijos propagandistė Margarita Simonian pasiūlė virš Sibiro susprogdinti atominę bombą. Iš kur ji traukia tokias idėjas?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Simonian mano, kad branduolinis sprogimas virš Sibiro iš rikiuotės išvestų JAV/NATO elektroniką, įskaitant telefonus ir palydovus. Tai, žinoma, yra nesąmonė. Tačiau buvęs Ukrainos saugumo tarnybos darbuotojas Ivanas Stupakas teigia, kad Simonian pati to nesugalvojo.

Stupakas teigia, kad Simonian glaudžiai bendradarbiauja su pirmuoju Rusijos prezidento administracijos vadovo pavaduotoju Aleksejumi Gromovu. Buvusio SBU darbuotojo teigimu, visi Simonian pareiškimai suteikia galimybę suprasti, kas vyksta Kremliuje.

„Esu 70% tikras, kad ši idėja klaidžioja ilgais ir nepatogiais Kremliaus koridoriais. Ji tiesiog perduoda ją visuomenei“, – pabrėžė Stupakas. Rusijos valdžios propagandistė gali tiesiogiai ar netiesiogiai pasakyti, kas kalbama Kremliuje.

 

Margarita Simonian ir kiti Rusijos žiniasklaidos atstovai kartą per savaitę renkasi Kremliuje į pasitarimą, kuriame pateikiamos gairės, ką galima ir ko negalima transliuoti visuomenei.

„Ji yra labai įdomus personažas, suvokiant, kas vyksta ir apie ką kalbama Kremliuje. Žinoma, ne pirmame kabinete, o netoliese“, – apibendrino Ivanas Stupakas.

(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: