[ŽT] „Dangus tiesiog lydosi...“ Pietuose kažkas galingo. Ištaškyti Rusijos sraigtasparniai. Beprotiški sprogimai (Video)  (4)

Netoli Mariupolio nuaidėjo galingiausi sprogimai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-06 [ŽT] „Dangus tiesiog lydosi...“ Pietuose kažkas galingo. Ištaškyti Rusijos sraigtasparniai. Beprotiški sprogimai (Video)  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sedovo kaime netoli Mariupolio įvyko galingiausias smūgis į didelį sandėlį su Rusijos okupacinės kariuomenės amunicija ir įranga.

Lapkričio 5 d. vakare Sedovo gyvenvietėje nugriaudėjo sprogimai, po kurių sekė detonacija ir smarki ugnis. Galingi sprogimų garsai buvo girdimi net Mariupolyje ir visose kaimyninėse gyvenvietėse.

Pakartotinės detonacijos vaizdus skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Vietiniai „Telegram“ kanalai išplatino informaciją, kad Sedove sprogimas nugriaudėjo sandėlyje ir okupantų remonto bazėje, kurioje buvo dislokuoti sraigtasparniai. Liudininkų teigimu, „dangus tiesiog lydėsi“.

Pasak „Telegram“ kanalo „Zbroyni Sili Ukrayiny. Karas su okupantais“ (ukr. „Збройні Сили України. Війна з оккупантами“), „sudegę“ sraigtasparniai buvo remontuojami. Kol kas nežinoma, kiek iš jų negalės vykdyti kovinių užduočių. Po smūgio įvažiavimai į gyvenvietę buvo uždaryti. Duomenų apie Rusijos kariuomenės nuostolius kol kas nėra. Į įvykio vietą niekas neįleidžiamas. Sedovas yra ant Azovo jūros kranto, daugiau kaip 100 km nuo fronto linijos. Smūgiai tikriausiai buvo suduoti tolimojo nuotolio ATACMS arba „Storm Shadow“ raketomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(107)
(0)
(107)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)

Susijusios žymos: