[ŽT] Kremlius siunčia žinią rusams. „Dešimt kartų pagalvokite, ką sakote“  (1)

V. Putinas pabrėžė, kad daugelis išsilavinusių žmonių neseka aktualių įvykių, vadinasi, nesupranta viso vaizdo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius ėmėsi naujų bandymų viešai atmesti kritiką dėl karo Ukrainoje, ragindamas rusus „savicenzūruoti“ ir būti atsargiems savo pareiškimuose.

Rusijos lyderis Vladimiras Putinas ir jo sekretorius spaudai Dmitrijus Peskovas šią savaitę išsakė atitinkamas tezes, pažymi Amerikos karo studijų institutas (ISW).

Tarptautiniame kultūros forume, kuriame V. Putinas dalyvavo lapkričio 17 dieną Sankt Peterburge, diktatorius pabrėžė, kad rusai neva turi teisę reikšti savo požiūrį. Greičiausiai jis tokiu būdu užsiminė apie karą Ukrainoje, rašoma pranešime. Kartu V. Putinas pabrėžė, kad daugelis išsilavinusių žmonių neseka aktualių įvykių, vadinasi, nesupranta viso vaizdo.

„Galva yra ne tik instrumentas kalbėti, bet ir galvoti prieš ką nors sakant“, – sakė diktatorius.

 

Lapkričio 17 d. paskelbtame vaizdo interviu Peskovas taip pat teigė, kad karo metu turėtų būti tokio lygio cenzūra, kuri taikos metu būtų nepriimtina. Putino spaudos sekretorius priminė, kad riba tarp Rusijos kariuomenės kritikavimo ir Rusijos ginkluotųjų pajėgų diskreditavimo yra labai plona, ​​ir patarė tiems, kurie nori „be atrankos“ kalbėti Rusijos kariuomenės tema ir juos kritikuoti, prieš tai „dešimt kartų pagalvoti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(28)
(-26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: