Kietos merginos. „Apgauti okupantus padėjo modelio išvaizda.“ FSB skelbia paiešką  ()

Merginų niekada neįtarė antirusiškomis ar proukrainietiškomis pažiūromis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-07 Kietos merginos. „Apgauti okupantus padėjo modelio išvaizda.“ FSB skelbia paiešką  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotame Simferopolyje mirusių nuo apsinuodijimo Rusijos kariškių skaičius išaugo iki 28 žmonių. Dar keturi įsibrovėliai mirė ligoninėse.

Kas žinoma apie diversantes, apnuodijusias Rusijos karius Kryme.

Priešo kariuomenę apnuodijusios diversantės yra iš Krymo. Vienas iš jų yra gimusi Simferopolyje, kita – Sakuose, bet gyvena Simferopolyje. Merginos yra nuo 22 iki 25 metų amžiaus.

„Abi yra patrauklios, „net modelio išvaizdos“, būtent tai, FSB atstovų teigimu, ir padėjo nusikaltėlėms įvykdyti žmogžudystes ir patikliems kariams perduoti alkoholį bei maistą, kuriame buvo nuodų“, – rašoma Rusijos viešajame puslapyje.

Jie pridūrė, kad viena iš diversančių keletą kartų dalyvavo grožio konkursuose. Kita – Simferopolio miesto administracijos darbuotojo dukra. Jos tėvas yra „vidurinės klasės“ pareigūnas. FSB vyrą jau apklausė, tačiau vertingos informacijos jis nepateikė.

Taip pat pranešama, kad merginų niekada neįtarė antirusiškomis ar proukrainietiškomis pažiūromis. Viena iš jų dažnai sakydavo, kad visai nesidomi politika.

 

FSB yra įsitikinusi, kad nuodytojos yra diversantės, kurios „ilgą laiką buvo mokomos atlikti užduotis“. Šią prielaidą patvirtina faktas, kad iškart po to, kai okupantams perdavė užnuodytą alkoholį ir maistą, merginos greitai ir profesionaliai dingo.

FSB šaltiniai mano, kad diversantės dabar yra „arba Ukrainoje, arba kur nors slapstosi, rengdamos naujus sabotažo veiksmus prieš Rusiją ir Rusijos armiją“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(4)
(54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: