[ŽT] „Turime planą 2024 m.“ Sutraiškytos 2 Rusijos gynybos linijos. Skelbiama, kas nutiko  (1)

Ukraina turi kitų metų deokupacijos planą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-08 [ŽT] „Turime planą 2024 m.“ Sutraiškytos 2 Rusijos gynybos linijos. Skelbiama, kas nutiko  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos koviniai vienetai yra priešais trečiąją užpuolikų gynybos liniją, įveikę pirmąsias dvi, ir tai byloja apie sėkmingą jų darbą. Tokį pareiškimą per „FoxNews“ paskelbė Ukrainos gynybos ministerijos vadovas Rustemas Umerovas.

Jis teigė, kad kariuomenė išlaisvino pusę Rusijos Federacijos užgrobtų žemių ir Ukraina turi kitų metų deokupacijos planą.

Ministras taip pat sakė, kad Ukrainos tikslas išlieka nepakitęs: pasiekti 1991 m. sienas. Umerovas pabrėžė, kad laisvasis pasaulis turi ir toliau padėti Ukrainai ginti demokratiją, nes Rusijos Federacija ir toliau bandys sunaikinti ukrainiečius, o jei taip atsitiks, grėsmė iškils visoms valstybėms, kartu ir JAV. Jis pažymėjo, kad Putino režimo pabaiga atitinka amerikiečių interesus.

 

Visi skaičiavimai kariuomenei ateinantiems metams, atsižvelgiant į pirkimus ir strateginį planavimą, atliekami pagal NATO kriterijus, nes Ukraina nori tapti bloko nare, sakė ministras.

Atsakydamas į klausimą apie korupciją, jis teigė, kad Krašto apsaugos ministerija vykdo skaidrius konkursus ir visokius kryžminius patikrinimus, kad išvengtų jos apraiškų. Jis taip pat patvirtino pasirengimą kviesti tarptautinius auditorius į Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(5)
(97)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: