Prasideda? Gajana prarado ryšį su kariniu sraigtasparniu prie sienos su Venesuela (Video)  ()

Anot Gajanos generolo Omaro Khano, du sraigtasparnio įgulos nariai gabeno penkis aukšto rango pareigūnus, kurie tikrino karius, saugančius pasienio zoną, kurią Venesuela paskelbė savo teritorija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gajanos gynybos pajėgos (GDF) pranešė, kad netoli sienos su Venesuela prarado ryšį su sraigtasparniu „Bell 412 EPI“. Gajanos generolas Omaras Khanas tai pasakė per instruktažą gruodžio 7 d.

Khanas sakė, kad ryšys su sraigtasparniu nutrūko vėlų vakarą, kai jis pakilo iš Olive Creek Vakarų Gajanoje po degalų papildymo.

Pasak Khano, sraigtasparnyje buvo septyni žmonės – du įgulos nariai ir penki vyresnieji karininkai. Kariškiai ketino patikrinti pasienio zoną, kurią Venesuela paskelbė apie aneksiją, saugojusių karių būklę.

Gajanos generolas pažymėjo, kad oras rajone buvo blogas. Paklaustas, ar sraigtasparnį numušė priešo ugnis, jis atsakė, kad nėra jokios informacijos, leidžiančios manyti, kad toje vietovėje skrido koks nors Venesuelos orlaivis.

 

„Spekuliacija nėra tai, ką aš noriu daryti. Mūsų prioritetas yra išgelbėti savo pareigūnų ir eilinių gyvybes", – pabrėžė kariškis.

 

Pasak Khano, JAV vyriausybė padės ieškoti dingusio sraigtasparnio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(6)
(-1)

Komentarai ()