„2 metus iš eilės įsibrovėliai skelbia apie šio miesto paėmimą.“ Ukraina nesitrauks. Kas vyksta  ()

Rusų okupantai kasdien vykdo didžiulius puolimo veiksmus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai kasdien vykdo didžiulius puolimo veiksmus ir siunčia daugybę pėstininkų šturmuoti Avdijivką. Apie tai kalbėjo „Laisvės legiono“ karininkas, Vidaus reikalų ministerijos majoras Maksimas Morozovas.

„Jei Rusijos kariškiai atsisako pulti, jie demonstratyviai sušaudomi prieš rikiuotę. Rusija vis dar turi mobilizacijos išteklių. Dabar matome naują rezervą, iš kurio rusai renka mobilizuotus – tai yra nelegalūs migrantai. Iš tiesų, Avdijivka muša priešo gyvos jėgos ir įrangos sunaikinimo rekordus. Priešas bando apsupti Avdijivką, bet Ukrainos gynėjams šis priešo planas nėra naujiena“, – laidoje „Espresso“ aiškino jis.

Pareigūnas pažymėjo, kad įsibrovėlių noras užgrobti Avdijivką atsirado ne šiandien. Miestui gresia apsupimas nuo plataus masto Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios. 2 metus iš eilės įsibrovėliai skelbia apie Avdijivkos paėmimą, pabrėžė Morozovas.

 

„Todėl mums dabar palikti Avdijivkos nereikia. Žinoma, šiaurėje ir pramoninės zonos teritorijoje situacija kritinė. Kiekviena brigada turi lauko vadus, ir tik sutarus kartu galimas koks nors atsitraukimas, arba atsitraukimas į antrąją liniją. Bet apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų traukimąsi dabar niekas nekalba“, – apibendrino „Laisvės legiono“ kovotojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(1)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: