„Telefonas kaista. Rusai pasirengę mokėti šimtus tūkstančių dolerių už jos atvykimą“  ()

„Ji labai principinga asmenybė.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prodiuseris Sergejus Lavrovas, surengęs Sofijos Rotaru koncertus šalies-okupantės teritorijoje, teigė, kad dainininkė neišduos savo principų ir neatvyks koncertuoti į Rusijos Federaciją.

Kaip Rusijos žiniasklaidai pažymėjo Lavrovas, nuo turtingų rusų skambučių jo telefonas „tiesiog kaista“. Jie nori užsakyti žvaigždę Naujųjų metų verslo renginiams. Už spektaklį klientai yra pasirengę mokėti šimtus tūkstančių dolerių. Tačiau Rotaru ryžtingai atsisako.

Prodiuseris pažymėjo, kad Sofija Rotaru niekada neišduoda savo principų tam, kad užsidirbtų pinigų. Ji nustojo koncertuoti ir pareiškė, kad dabar „ne laikas dainuoti“.

„Ji labai principinga asmenybė. Skirtingai nei kitus menininkus, jos pinigais nustebinti neįmanoma. Kad ir kiek dabar jai siūlytų, ji atsisakys. Sako, kad dabar ne laikas dirbti, linksminti visuomenę. Ji draudžia net klausti apie tai. Nors prašymų tikrai daug. Mano telefonas kaista nuo jų skambučių. Bet aš suprantu, kad aš negaliu surengti tokio koncerto“, – sakė prodiuseris.

Kartu Rusijos prodiuseris tikina, kad Rotaru į Rusijos Federaciją nevyksta ne dėl to, kad tai yra šalis-okupantė, o dėl to, kad koncertas „techniškai neįmanomas“.

 

 

„Visi jos muzikantai – ukrainiečiai, baletas – ukrainietiškas. Atvežti juos visus į Rusiją dabar yra kažkas iš mokslinės fantastikos srities. Pati Sofija Michailovna kažkaip tikrai išgyvens be visų šių uždarbių. Ji ne vargšė. Ir todėl taip nenutiks, kad ji viską mes ir bėgs dainuoti už šiuos 100 tūkstančių dolerių“, – aiškino prodiuseris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(222)
(9)
(213)

Komentarai ()