[Žinios trumpai] Ekspertas: kažkas keisto vyksta Kremliuje - dabar taikos derybomis Rusija domisi net labiau nei Ukraina (Video)  (5)

Eksperto teigimu, visa tai liudija Maskvos siekį pasiekti paliaubas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija dabar taikos derybomis domisi net labiau nei Ukraina. Apie tai „24 kanalo“ eteryje pasakojo rusų publicistas iš Vašingtono Andrejus Piontkovskis.

Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas interviu „SkyNew“ pripažino, kad Rusija per karą patyrė „reikšmingų nuostolių“ ir pridūrė, kad karas artimiausiomis dienomis baigsis.

Anot Piontkovskio, sprendžiant iš šių teiginių, susidaro įspūdis, kad šis „mūšis dėl Donbaso“, kurį Maskva paskelbė siekdama reikšmingesnių pozicijų, greičiausiai neįvyks.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6598

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Galbūt generolai įtikino Putiną, kad nėra jokių šansų sulaukti nuostabios sėkmės“, – sakė P. Piontkovskis.

Visa tai liudija Maskvos siekį pasiekti paliaubas. Tačiau ekspertas mano, kad Ukraina turėtų užimti tvirtą poziciją ir su tuo nesutikti.

 

Prezidento patarėjas Michailas Podoljakas Peskovo žodžius apie „didžiulius rusų praradimus“ Ukrainoje laiko Rusijos Federacijos „nerviška reakcija“ į nesėkmes fronte.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(3)
(87)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (5)

Susijusios žymos: