[Žinios trumpai] Paskelbti pirmieji „Moskva“ įgulos vaizdai po laivo nuskendimo – su išgyvenusiais jūreiviais susitiko Rusijos laivyno vadas (Foto, Video)  (1)

Rusijos karinio jūrų laivyno vadas admirolas Nikolajus Jevmenovas susitiko su nuskendusio raketinio kreiserio „Moskva“ įgulos nariais ir pareiškė, kad jie toliau tarnaus kariniame jūrų laivyne, šeštadienį pranešė Gynybos ministerija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-17 [Žinios trumpai] Paskelbti pirmieji „Moskva“ įgulos vaizdai po laivo nuskendimo – su išgyvenusiais jūreiviais susitiko Rusijos laivyno vadas (Foto, Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministerija paskelbė 26 sekundžių vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip Jevmenovas ir kiti du karininkai stovi lauke prieš maždaug 100 jūreivių parado aikštelėje.

Ministerija nepranešė, kada įvyko susitikimas.

Rusija pranešė, kad visi 500 įgulos narių buvo išgelbėti po sprogimo vėlai trečiadienį. Ukrainos pareigūnai sakė, kad kai kurie laive buvę žmonės žuvo, bet nepateikė įrodymų, patvirtinančių šiuos teiginius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(2)
(4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)