[Žinios trumpai] Putino pagrindinis ruporas rėžė, kad JK pasiruošusi pradėti branduolinę ataką prieš Rusiją  (1)

Rusija nuo karo prieš Ukrainą pradžios ne kartą žvangino savo branduoliniais kalavijais. Tiesa, Rusijos lyderiai pabrėžė, kad branduolinis ginklas būtų naudojamas tik tada, jei iškiltų grėsmė Rusijos išlikimui. Kokia grėsmė Rusijai galėtų iškilti? Na, propagandistai gali tokių rasti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Solovjovas, garsus Putino režimo propagandistas, TV asmenybė ir neatsitiktinai labai turtingas žmogus, pradėjo pasakoti, kad britų pranešimai apie Rusijos Ukrainoje įvykdytas žudynes transliuojami ne šiaip sau. Pagrindinio Putino propagandisto manymu, taip Jungtinė Karalystė stengsis pateisinti savo planuojamus branduolinius smūgius prieš Rusiją.

Solovjovas teigia, kad JK ministras pirmininkas aršiai pasisako apie Rusiją tam, kad vėliau galėtų paaiškinti, kodėl būtina Rusiją atakuoti branduoliniais ginklais. „Jiems tai yra tobulas pasirinkimas. Ne Amerikai, nes jiems būtų gaila [gauti atsakomąjį smūgį]. Bet britai suduotų smūgį valstybei, kuri yra atsakinga už genocidą ir kuri slegia vargšą nelaimingą Zelenskį“, savo laidoje dėstė Solovjovas. Jis teigia, kad Rusija Ukrainoje nukovė daug britų karinių instruktorių ir dabar JK norės sunaikinti Rusiją ir jos kultūrą.

Kuo tai būtų naudinga Vakarams? Na, Solovjovas teigia, kad JAV nori atsikratyti Jungtinės Karalystės. „Amerikai tai yra tobulas pasirinkimas. Pirmiausia, jie atsikrato Britanijos. Ir tada, na, mes negalėtume smogti jiems. Ar kas nors supranta, kas vyksta Johnsono galvoje? Jei britai smogtų mums pirmi, nebūtų jokio 5-ojo straipsnio. Taip, visai tikėtina, kad jie galvoja būtent apie tai“, nesąmones šnekėjo Solovjovas.

 

Solovjovas, kuris tikriausiai dar pyksta dėl Italijoje areštuotų vilų (taip, daugiskaita), savo fanams priminė, kad Jungtinė Karalystė bei Prancūzija turi savo branduolinius arsenalus.

Solovjovo žodžiai, žinoma, yra skirti rusų baimėms pakurstyti. Šalis, kuri paniškai bijo įsivaizduojamos NATO grėsmės arčiau susispaus po vieninteliu stabiliu stogu - Putinu. Be to, tokia propagandos taktika gali būti naudojama prevenciniams smūgiams pateisinti, net jei jokios realios grėsmės Rusijai nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(15)
(-15)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: