[Žinios trumpai] Putinas pirmą kartą per 9 metus praleido ledo ritulio rungtynes – pastebėtos keistos dėmės jo veide (Video)  ()

Dėl Rusijos prezidento Vladimiro Putino sveikatos būklės vėl spėliojama po to, kai jis praleido svarbias ledo ritulio rungtynes, kuriose paprastai pats žaidžia.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-12 [Žinios trumpai] Putinas pirmą kartą per 9 metus praleido ledo ritulio rungtynes – pastebėtos keistos dėmės jo veide (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gandai apie Putino sveikatą išaugo nuo Rusijos invazijos į Ukrainą vasarį pradžios, iš dalies dėl pasirodžiusių vaizdo įrašų, kuriuose matyti, kad jis atrodo drebantis ar sergantis. Neseniai kelios žiniasklaidos priemonės užsiminė, kad jis gali sirgti Parkinsono liga, nors tokie gandai nepatvirtinti.

Daugiau klausimų kilo po to, kai antradienio vakarą Putinas nepasirodė Nacionalinės Naktinio ledo ritulio lygos festivalio „Gala“ rungtynėse Sočyje, nors buvo „tikėtasi“, kad jis žais. Prezidentas anksčiau dalyvaudavo ledo ritulio lygoje, kuri buvo įkurta 2011 m.

Gegužės pradžioje Putino spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas paskelbė, kad Rusijos prezidentas žaidime nedalyvaus. Vietoj to Putinas perdavė vaizdo kreipimąsi į festivalio dalyvius ir svečius Juodosios jūros kurorte, kuriame vyko rungtynės.

„Rusija nuoširdžiai myli šį nuostabų sportą“, – sakė Putinas. „Natūralu, kad Naktinė ledo ritulio lyga pelnė platų pripažinimą visoje šalyje ir subūrė tūkstančius ledo ritulininkų iš daugelio mūsų šalies regionų“.

„The New York Post“ pranešė, kad vaizdo kreipimesi į rungtynių dalyvius Putino veide buvo matyti tamsios dėmės (ant skruostų), o tai padidino susirūpinimą dėl Rusijos prezidento sveikatos.

 

Visgi vaizdo įraše atrodė, kad jo nuotaika buvo gera: „Linkiu sėkmės ledo ritulio kovose ir viso ko geriausio. Ir kaip sakoma: lai laimi geriausias!"

Pasak Rusijos naujienų šaltinio „East2West“, šie metai buvo antras kartas nuo 2012 m., kai Putinas praleido rungtynes – pirmasis įvyko 2013 m., kai rungtynes stebėjo iš žiurovų tribūnų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(9)
(-8)

Komentarai ()