Putinas melavo. „Ten buvo tiesiog siaubingai karšta.“ Kas nutiko (Video)  (1)

„Iš tikrųjų ten buvo labai karšta, ten buvo tiesiog siaubingai karšta.“



© Diplomatrutube (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=N7b53Om3pzk

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusams atsivėrė akys. Denysas Kazanskis savo analitiniame vaizdo įraše parodė ištraukas iš interviu su Pavelu Gubarevu, kuris dalyvavo Kyjivo užgrobimo operacijoje ir netikėtai pasakė tiesą apie tuos įvykius. Paaiškėjo, kad „geros valios gesto“ nebuvo, o okupantai turėjo trauktis spaudžiami Ukrainos ginkluotųjų pajėgų. O juk V. Putinas pareiškė, kad Rusijos kariuomenės išvedimas buvo savanoriškas ir tai dar kartą rodo Kremliaus vadovo melą.

Denyso Kazanskio nuomonę galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Netikėta tiesa. Kolaborantas Pavelas Gubarevas viename iš savo interviu pasakė tiesą apie tai, kaip traukėsi rusų okupantai nuo Kyjivo, pabrėždamas faktą, kad Putinas viešai melavo: „Pasitraukėme priverstinai, Putinas taip viską apvertė gražiai, kad tai atrodė tarsi  „geros valios gestas“. Jis tai padarė meistriškai kaip diplomatas, o tarp mūsų kalbant diplomatas jis yra nepralenkiamas, todėl jis taip viską susakė, kad mes iš ten išėjome kaip „geri vaikinai“. Tiek to, neimsime Kyjivo, bet iš tikrųjų ten buvo labai karšta, ten buvo tiesiog siaubingai karšta“.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jau 3 mano žvejai draugai užsisakė šį įrenginį, pamatę ką sugeba maniškis, ir toliau jį rekomenduoju visiems“
8229

Nuostabi kaina

Vokietijos sandėlis, labai retas atvejis

Itin ribotas kiekis

Puikus daiktas, labai perkamas

Išsamiau

Kazanskis pakomentavo Gubarevo žodžius: „Pažiūrėkite, kaip tai įdomiai skamba: Putinas savo kalbose nuolat sako, kad Rusija 2022 m. neva savo iniciatyva savo noru išvedė savo kariuomenę iš Kyjivo, kad taip parodytų savo taikos derybų troškimą, o „blogoji“ Ukraina neįvertino šio geros valios gesto ir atsisakė derybų“.

 

Tačiau dabar matome, kaip patys rusai, karo šalininkai, atvirai sako, kad Putinas yra melagis: jis savo noru neišvedė karių, o kariai buvo priversti trauktis, nes Ukrainoje susidūrė su įnirtingu pasipriešinimu ir ukrainiečiai juos tiesiog įveikė“, – apibendrino Ukrainos žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(151)
(2)
(149)

Komentarai (1)