„Uždrausta skraidyti.“ Kas jam nutiko  ()

Užsiliepsnojo vienas iš orlaivio variklių.


V. Putinas „Tu-160“
V. Putinas „Tu-160“
© Kremlin.ru, CC BY 3.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_Cockpit_TU-160_Bomber.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijoje kovo mėnesį užsidegė strateginis bombonešis TU-160M, kuriuo prieš kelias dienas skrido Rusijos diktatorius.

Kremliaus valdovas Vladimiras Putinas, neseniai galėjo nukristi, skrisdamas sugedusiu strateginę raketą nešančiu bombonešiu TU-160M, bet jį išgelbėjo tai, kad skrydis buvo neilgas.

„Telegram“ kanalo „VChK-OGPU“ duomenimis, šių metų kovo 11 d., ruošiantis kilti TU-160M, kurio numeris 801, užsiliepsnojo vienas iš variklių, po kurio ugnis persimetė į kitus tris variklius. Bombonešis buvo smarkiai apgadintas, o visiems orlaivių modeliams, kuriuose buvo sumontuoti tokie varikliai, buvo laikinai uždrausta skraidyti.

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 130€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2 ir kt. („SkyEcho FreeONE Pro“)
3332

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Kanalas paaiškina: TU-160M, ​​numeris 801, yra būtent tas bombonešis, kuriuo V. Putinas vasario 22 dieną atliko pusvalandžio trukmės skrydį Tatarstane. Tada Rusijos diktatorius gyrėsi, kad tai patikimas, patobulintas lėktuvas, kurį naudos Rusijos armija. Pasak kanalo, bombonešio variklio gaisro priežastis buvo brokuota turbinos atrama.

 

V. Putinas išgyveno tik todėl, kad jo skrydžio vasario 22 dieną trukmė buvo trumpa, pažymima projekte.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(5)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: