„Pašalinti Putiną nuo šios žemės kartu su visa jo gentimi.“ Neįtikėtina ką padarė 99 metų veteranas  ()

„Praradome Europą, bet buvome pasiryžę ją susigrąžinti.“


V. Putinas
V. Putinas
© Kremlin.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_(24.06.2023).jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-10 „Pašalinti Putiną nuo šios žemės kartu su visa jo gentimi.“ Neįtikėtina ką padarė 99 metų veteranas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

99 metų D dienos veteranas Alecas Penstone'as bandė grąžinti Maskvai savo Rusijos Ušakovo medalį, gautą už drąsą, po Vladimiro Putino invazijos į Ukrainą.

Kaip rašo „The Telegraph“, A. Penstone'as, Antrojo pasaulinio karo metais tarnavęs jūreiviu Arkties konvojuje, sakė: „Noriai grąžinčiau [medalį], bet jie sutrukdė man tai padaryti. Tai visų žmonių drąsos apdovanojimas, kurį suteršė V. Putinas. Esu pasibjaurėjęs ir nusivylęs“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 8,20€! Puikūs 6in1 šakotuvai, „Xiaomi“ maršrutizatoriai, orų stotelės, masiškai perkami jump starteriai ir kt. (Video)
2827 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Bakeey“ - 6in1 daugiafunkcis šakotuvas

2) „AGSIVO BG-009“ - uodų lempa-gaudyklė

3) „Xiaomi Redmi AX5400“ - WiFi 6 maršrutizatorius

4) „iMars J01“ - masiškai perkamas jump starteris

5) „ANENG A3005A/Pro“ - multimetras

6) „Xiaomi DUKA Atuman TH1“ - 2 vnt., drėgmės ir temperatūros matuokliai

Išsamiau

Karo didvyris išreiškė norą, kad V. Putinas būtų „pašalintas nuo šios žemės paviršiaus“ dėl Ukrainos žmonėms įvykdytų žiaurumų.

„Jis turi būti pašalintas iš šios žemės ir kuo greičiau, tuo geriau. Niekada anksčiau nieko panašaus nesakiau, bet bus malonu sužinoti, jog jis mirė. Ir visa jo gentis taip pat“, – „The Telegraph“ pasakojo A. Penstone'as.

A. Penstone'as pabrėžė, kad jis ir jo bendražygiai „kovojo už savo šalį, savo gyvenimo būdą, jie nenorėjo, kad Hitleris užgrobtų viską“.

 

Jis išreiškė susirūpinimą, kad V. Putino veiksmai kelia grėsmę gyvenimo būdui, už kurį sąjungininkai kovojo ir žuvo Antrojo pasaulinio karo metais.

„Praradome Europą, buvome pasiryžę ją susigrąžinti. Aš praradau per daug draugų, kad galėčiau tai matyti pasikartojant“, – sakė jis.

Nepaisant jo bandymų grąžinti medalį 2022 m. vasarį, kai V. Putinas pradėjo plataus masto invaziją į Ukrainą, A. Penstone'as vis dar nešioja Ušakovo medalį savo atlape, o tai skaudina, nes draugai neleido jo grąžinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(0)
(43)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()