„Jis buvo perkeltas į saugesnę sritį.“ Sensacinga žinia. Kas pateko į RSK pasalą (Video)  ()

Sunkios kovos Kozinkoje vyksta maždaug savaitę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-20 „Jis buvo perkeltas į saugesnę sritį.“ Sensacinga žinia. Kas pateko į RSK pasalą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukšto rango Rusijos karininko Romano Besmertnij sūnus buvo užpultas Belgorodo srityje Rusijos išvadavimo pajėgų. Jis neišgyveno.

Šia informacija pasidalijo įtakingas „Telegram“ kanalas „Dosje špiona“.

Incidentas, pasak jo, įvyko Belgorodo srities Kozinkos kaimo vietovėje, kurią perėmė Rusijos savanorių korpusas (RSK).

Kaimas yra už poros kilometrų nuo Ukrainos sienų. Šioje fronto atkarpoje sunkios kovos vyksta maždaug savaitę. Rusai bando iš kaimo išvaryti savanorius, bet jiems nepavyksta.

Incidentas su aukšto rango Rusijos kariškio sūnumi ten įvyko praėjusį penktadienį, kovo 15 d.

[EU+Kuponas] Už mažiausią kainą istorijoje įspūdingų galimybių langų valymo robotas - įdiegtas ir DI (Video, „ABIR WD8“)
1956

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Labai giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

„Už šio sienos ruožo apsaugą be Rusijos Federacijos FSB pasienio tarnybos yra atsakingi ir 49-osios jungtinės ginkluotės armijos daliniai. 2024 m. kovo 15 d. Kozinkoje automobilis UAZ „Patriot“ su kariais iš 49-osios armijos papuolė į pasalą. Automobilį apšaudė RSK“, – pranešė šaltinis.

Vienas sučiuptas, kiti žuvo. Anot kanalo, automobilyje tuo metu buvo trys Rusijos kariškiai, turintys vyresniųjų ir jaunesniųjų leitenantų laipsnius, taip pat leitenantas. Vienas (Aleksejus Kolotovas) buvo sučiuptas ir išvežtas į Ukrainą. Kiti du žuvo vietoje, tarp jų ir 32 metų leitenantas Nikita Besmertnij.

 

„Ypatingą dėmesį reikia skirti leitenantui Nikitai Besmertnij. Iš pradžių karininkas turėjo tarnauti 32-ajame inžinierių pulke Chersono kryptimi. Tačiau, globojant tėvui, jis buvo perkeltas į saugesnę sritį – Belgorodo. Taip atsitinka, kai tavo tėvas yra inžinierių armijos vadas – pulkininkas Besmertnij Romanas Vasiljevičius“, – rašoma „Telegram“ kanale „Dosje špiona“.

 

Šaltinis taip pat rašė apie sunkų Pskovo specialiųjų pajėgų brigados mūšį prie Kozinkos kovo 18 d. Ji stojo į mūšį su RSK, tačiau buvo nugalėta ir buvo priversta trauktis su nuostoliais. Du Rusijos kariškiai žuvo, dar trys buvo sužeisti.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(126)
(1)
(125)

Komentarai ()

Susijusios žymos: