„Turime svarbius dokumentus.“ RSK skelbia sensaciją. Kas vyksta (Video)  ()

„Priartiname politinio chaoso situaciją.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos savanorių korpusas (RSK) sugebėjo pradėti pogrindinę kovą Rusijos Federacijoje ir neseniai iš Rusijos partizanų gavo svarbius dokumentus apie raketų gamybą, šiuos duomenis tuoj pat perdavė Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

„Žinome naujus „Kalibr“ maršrutus ir vietą, kur jos laikomos“, – sakė RSK vadas Denisas Nikitinas pokalbio su Marku Feiginu metu.

Rusų savanoris kalbėjo ir apie svarbiausias užduotis, kurias šiuo metu Rusijos Federacijos teritorijoje atlieka RSK, legionas „Rusijos laisvė“ ir Sibiro batalionas.

„Puikiai suprantu, kad vienas prieš vieną konkuruoti su visa Rusijos gynybos ministerijos karine mašina yra gana sunku net Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, jau nekalbant apie mus“, – sakė jis. Bet mes laukiame ir priartiname politinio chaoso situaciją (Rusijoje – red.). O vienas iš uždavinių, kurį savo reidais ir puolimais norime pasiekti – krauti malkų karinei-politinei mašinai, kuri vadinasi Rusijos Federacija. Aišku, karas jau reikalauja milžiniškų jėgų, priemonių ir visų šios sistemos mazgų įtampos, o čia dar mes keliame temperatūrą.

 

Pasak Nikitino, tam tikru momentu, esant politiniam chaosui, RSK įžengs į Maskvą kaip organizuota, mūšiuose patyrusi ir su sava karinio bei civilinio valdymo struktūra.

Politinių neramumų sąlygomis jau nebebus svarbu, kad kas nors pateko į Belgorodo, Kursko ar bet kurio kito regiono teritoriją, nes pačioje sostinėje vyks susirėmimai ir veiksmai visiškai kitokio pobūdžio nei dabar, prognozavo RSK vadas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(266)
(4)
(262)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: