[ŽT] „Nėra žodžių. Artėjame prie nulio.“ Šokiruojanti žinia  (2)

Pastaruoju metu vis daugiau rusų dronų ir sparnuotųjų raketų Ukrainoje pasiekia savo taikinius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainai trūksta priešlėktuvinės oro gynybos sistemų „Patriot“ ir „Iris-T“ raketų, praneša „Bild“ žurnalistas Julianas Röpke. Jis pažymėjo, kad apie tai jau buvo įspėjęs prieš kelias savaites.

„Ukrainai pritrūko „Patriot“ ir „Iris-T“ raketų. Dauguma kitų oro gynybos atsargų taip pat buvo išnaudotos arba sunaikintos. Ir tai nepaisant to, kad savo sandėliuose turime šimtus sistemų ir tūkstančius raketų. Nėra žodžių. Tiesiog pikta“, – rašo Röpke.

[Iš Lenkijos] „Engwe“ švenčia savo 10-ąjį gimtadienį! Su kuponais mažiausios kainos istorijoje ir el. dviračiai dovanų!
4367

Tokie išpardavimai būna tik kartą per dešimtmetį. Ir „Engwe“ kompanija švęsdama savo veiklos jubiliejinį gimtadienį paruošė beprotiškų pasiūlymų.

Išsamiau

Žurnalistas ketvirtadienio vakarą taip pat paskelbė Rusijos raketų ir bepiločių orlaivių skrydžio žemėlapį, atkreipdamas dėmesį į tai, kad kai kurie rusų ginklai laisvai skrido virš Kyjivo.

 

Röpke patikslino, kad tai nereiškia, kad Ukraina visai neturi „Patriot PAC-2“ ir „PAC-3“ raketų. Bet beveik nebeturi. „Šaltinis man prieš dvi savaites atskleidė tikėtiną tikslų dabartinį skaičių. Jo, žinoma, neatskleisiu. Tačiau jų skaičius buvo toks mažas, kad dabar jis turi būti beveik nulis“, rašo Röpke.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(17)
(-11)

Komentarai (2)