[ŽT] Volčansko košmaras. Rusų generolai bando taisyti padėtį. Ruošiamas „Margelov“  ()

Pavyko atkovoti didžiąją dalį Volčansko.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=808093444837069&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko atkovoti didžiąją dalį Volčansko Charkivo srityje. Rusijos armijos daliniai, kurie neatsisako bandymų užgrobti teritorijas, yra kontroliuojami ugnimi.

Rusijos vadams netgi teko žengti beviltišką žingsnį – dislokuoti čečėnų specialiųjų pajėgų „Achmat“ dalinį, kurio pagrindinis tikslas – gaudyti dezertyrus.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje profesionalus flokavimo įrenginys. Ribotas kiekis
3594

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Profesionalus įrenginys

Išsamiau

Apie tai teletono metu pranešė Operatyvinės taktinės pajėgų grupės „Chortycia“ atstovas Nazaras Vološinas, praneša Dialog.UA.

„Rusijos armijos generolai natūraliai bando taisyti padėtį, o ne tik medžioti dezertyrus. Priešas sulaukia pastiprinimo iš Rusijos oro desanto pajėgų ir kitų karinių padalinių, perkeltų iš kitų fronto krypčių, pavyzdžiui, iš Chersono srities. Rusijos Federacija taip pat didina savanorių bataliono „Margelov“ pajėgas, kurias planuoja siųsti į Charkivo sritį“, – sakė „Chortycia“ atstovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(8)
(66)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: