„Iki 2000.“ Putino tikslai Ukrainoje keičiasi  ()

Rusija prisitaikė prie situacijos.



© Baku TV | RU (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=bVOevamcV2Y

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus diktatorius Vladimiras Putinas viešai patvirtino, kad teroristinėje Rusijoje kas mėnesį mobilizuojama apie 30 tūkst. Tai, pažymėjo Ukrainos politologas Viktoras Andrusivas, atlygins jų nuostolius, kurie per dieną vidutiniškai siekia apie 1000 žmonių.

„Nuo metų pradžios orkai užėmė 752 kv. km mūsų žemės ir prarado apie 160 000 žmonių (žuvusių ir sužeistų). Už 1 kv.km jie paklojo maždaug 212 karių. Tiesą sakant, tai neįtikėtini praradimai, bet priešas jų dar nejaučia“, – pažymėjo ekspertas.

Anot jo, Rusija prisitaikė prie situacijos: „mėsos tiekimo“ konvejeris į frontą veikia stabiliai, kiniškos mašinos leidžia greitai remontuoti ir imti iš sandėlių įrangą, korėjiečių sviediniai ir Irano dronai palaiko puolimo operacijas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 6,27€! El. dviratis, pompa, 10in1 šakotuvas, mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui, gręžimui ir kt. (Video)
3046 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWolf BW-NEW TH5“ - 10in1 daugiafunkcis šakotuvas

2) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

3) „ANENG A3005“ - multimetras

4) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, be baterijos ir įkroviklio

5) „TUERBB T-AP66“ - belaidė pompa

6) „Honey Whale S6 Pro“ - 350W, 48V 15Ah el. dviratis

Išsamiau

„Putinui ši situacija yra savotiškas pasiektas stabilumas, kai Rusijos kariai išlaiko iniciatyvą, todėl anksčiau ar vėliau, jo nuomone, viskas įvyks ir čia yra didelis pokytis, palyginti su tuo, kas buvo anksčiau, anksčiau taikinys buvo Ukrainos teritorijos, o dabar tikslas palaikyti puolimą ir žaisti ilgą karą“, – pažymėjo Andrusivas.

Tai yra, pabrėžia ekspertas, Putinui visai nesvarbu, kiek teritorijos yra užgrobta, svarbu pulti.

„Kadangi jis perėjo ant karinių bėgių, jam atrodo, kad jis gali laukti metų metus be jokių problemų, o mes, žinoma, negalime, todėl mums labai svarbu perlaužti šį „naująjį Putino stabilumą“ ir bet kokia kaina siekti iniciatyvos“, – pabrėžė ekspertas.

 

Anot jo, deja, tai įmanoma tik įvedant naujas brigadas į frontą ir vykdant kontrpuolimo operacijas. Be to, priduria jis, sprendžiant sviedinių tiekimo klausimus, Rusijos nuostoliai turėtų padidėti mažiausiai iki 2000 žmonių per dieną.

„Tai sukurs spragą mėsos konvejerio darbe ir lems iniciatyvos praradimą, nesugebėjimą pulti, o kai kur net gintis“, – pabrėžė Andrusivas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(1)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: