[ŽT] Neįtikėtinos žinios iš Krymo partizanų. Rusai palieka okupuotą pusiasalį?!  ()

Tai yra gera, bet ir netikėta žinia.



© President Of Ukraine | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:President_on_the_10th_anniversary_of_the_National_Guard_of_Ukraine_The_National_Guard_has_become_indispensable_in_the_fight_against_Russi

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos pajėgos surengė eilę atakų prieš rusų oro gynybos sistemas okupuotame Kryme. Praeitos nakties ATACMS ataka buvo tokia sėkminga, kad rusai ruošiasi sprukti.

Krymo partizaninis judėjimas „Ateš“ skelbia, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų oro gynybos kariams Kryme buvo nurodyta evakuoti savo šeimas į karines stovyklas Pietų karinėje apygardoje – tai yra, vežti savo šeimas atgal į Rusiją. Be to, bent dalis oro gynybos sistemų iš Krymo perkeliamos į Belgorodą. Viena vertus, dabar ir Belgorode rusai turi atidžiau stebėti dangų. Kita vertus, Kryme rusų oro gynybos sistemos naikinamos kaip tarakonai.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 6,27€! El. dviratis, pompa, 10in1 šakotuvas, mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui, gręžimui ir kt. (Video)
3058 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWolf BW-NEW TH5“ - 10in1 daugiafunkcis šakotuvas

2) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

3) „ANENG A3005“ - multimetras

4) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, be baterijos ir įkroviklio

5) „TUERBB T-AP66“ - belaidė pompa

6) „Honey Whale S6 Pro“ - 350W, 48V 15Ah el. dviratis

Išsamiau

Krymo okupantai dabar baiminasi, kad be tų oro gynybos sistemų jie bus pažeidžiami. Formuojamos mobilios oro gynybos grupės, panašios į tas, kurias Ukraina naudoja kovoje su rusų dronais. Rusai būtent tai ir darys – priešlėktuviniais kulkosvaidžiais ZU-23-2 ginsis nuo dronų. Kas apgins nuo raketų? „Ateš“ teigia, kad tai rodo, kad Rusijos dėmesys Krymui mažėja – svarbiausi pajėgumai ir karių šeimos grįžta į Rusiją.

 

Beje, tai, kad rusai gali tam tikrus pajėgumus iš Krymo siųsti į Belgorodo gynybą, rodo du dalykus. Visų pirma, Charkivo kampanija ne tik nepavyko, bet dar ir įstūmė Belgorodą į pavojaus zoną, nes Vakarų šalys leidžia atakuoti rusus Belgorodo srityje. Antra, net ir po dešimties metų Rusija savo teritorijas vertina labiau nei okupuotas – juk Krymą Rusija yra paskelbusi savu, kodėl Belgorodas stiprinamas jo sąskaita?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(128)
(3)
(125)

Komentarai ()

Susijusios žymos: