„Sprogimo krateris...“ Skelbiamos naujausios Su-57 nuotraukos po atakos (Foto)  ()

Birželio 8 dieną Astrachanės srityje esančiame Achtubinsko aerodrome pirmą kartą istorijoje apgadintas daugiafunkcis naikintuvas Su-57.


Su-57
Su-57
© Anna Zvereva (CC BY-SA 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sukhoi_Design_Bureau,_054,_Sukhoi_Su-57_%2849580577193%29.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-11 „Sprogimo krateris...“ Skelbiamos naujausios Su-57 nuotraukos po atakos (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po atakos Achtubinsko aerodrome internete paskelbta naujausia palydovinė nuotrauka, kurioje matyti apgadintas Rusijos naikintuvas Su-57. Palydovines nuotraukas paskelbė „The Warzone“.

Nuotraukoje, kaip ir anksčiau Ukrainos GUR paskelbtoje nuotraukoje, matyti apdegimo pėdsakai ir nedidelis krateris ant betono dangos kairiau nuo lėktuvo kabinos.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje profesionalus flokavimo įrenginys. Ribotas kiekis
3568

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Profesionalus įrenginys

Išsamiau

Analitikai teigia, kad sprogimo metu kilusios skeveldros greičiausiai pramušė lėktuvą ir padarė kitokios žalos. Dar viena sprogimo žymė matoma lėktuvo gale.

 

 

Viršutinėje fiuzeliažo dalyje už kabinos yra balta dėmė, kuri, analitikai mano, gali būti brezentas, kuriuo rusai uždengė pažeistas naikintuvo dalis.

Kaip rašo „The Warzone“, nauji vaizdai suteikia geresnį vaizdą, kad Su-57 vis tik buvo apgadintas, nes „sprogimo krateris yra aiškiai apibrėžtas ir yra labai arti naikintuvo“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(0)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()