BMI vadybos studijoms – išskirtinis tarptautinis pripažinimas  (0)

Baltic Management Institute (BMI) magistro studijos vadovams sulaukė aukščiausio lygio tarptautinio pripažinimo - globalios verslo mokyklų akreditavimo institucijos EFMD suteikto „EPAS“ kokybės ženklo. EFMD vadovas Eric Cornuel BMI įteikė šios garbingos akreditacijos sertifikatą Vilniuje vakar vakare.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iškilmingoje akreditacijos įteikimo ceremonijoje dalyvavo Lietuvos švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius bei užsienio verslo mokyklų svečių delegacija. „Tai didžiulis pasiekimas, už kurį reikia padėkoti ir pažangiam požiūriui į švietimo reformas Lietuvoje. Tikrai ne kiekvienoje šalyje būtų įmanoma įgyvendinti tokį inovatyvų bei efektyvų bendradarbiavimą tarp įvairių šalių akademinių institucių bei verslo bendruomenės, kaip tai daro BMI,“ – kalbėjo EFMD vadovas. EFMD – tai verslo mokyklas ir tarptautines verslo korporacijas vienijanti asociacija, turinti daugiau nei 700 narių 82 šalyse. EPAS kokybės ženklas yra suteikiamas tiktai toms mokymo programoms, kurios atitinka aukštus tarptautinius standartus, užtikrina programų skaidrumą ir jų atitikimą keliamiems reikalavimams. BMI ši akreditacija buvo nuspręsta suteikti maksimaliam 5-erių metų laikotarpiui.

Lietuvos švietimo ir mokslo ministras pažymėjo, kad tai – aukščiausio lygio įvertinimas, kurį yra gavusi studijų programa Lietuvoje. „Džiaugiuosi, nes BMI įrodo, kad ir Lietuvoje galima sukurti labai kokybiškas studijų programas bei gauti tarptautinį pripažinimą. Be to, privačių institucijų, tokių kaip BMI, veikimas šalia valstybinių švietimo įstaigų, suteikia papildomą dinamiškumą švietimo sistemai,“ – sakė G. Steponavičius. Ministras pasveikino BMI vadovus bei padėkojo užsienio verslo mokyklų atstovams iš HEC (Prancūzija), CBS (Danija), IAG-LSM (Belgija) ir NHH (Norvegija), kurios kartu to Vytauto Didžiojo universitetu yra BMI partnerės nuo 1999 m.

Kiekvienais metais į aštuoniolikos mėnesių BMI „International Executive MBA“ programą yra priimama iki  45 patyrusių vadovų. Nuo 1999 m. per 400 verslo lyderių jau įvertino programos naudą; tarp iškiliausiųjų – net 5 priklauso Verslo šlovės galerijai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: