HP savo klientams siūlys atnaujinti operacinę sistemą į “Microsoft Windows 7”  (1)

Pasaulinė technologijų kompanija „Hewlett-Packard“ (HP) paskelbė, jog savo kompiuteriuose, skirtuose tiek verslo, tiek namų vartotojams, nuo šių metų spalio 22 dienos siūlys „Microsoft Windows 7“ operacinę sistemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanija, siekdama užtikrinti lengvą klientų perėjimą prie „Windows 7“ operacinės sistemos, dalyvauja „Windows Upgrade Option“ programoje. Šios programos sąlygas atitinkančių kompiuterių savininkai galės iš karto atnaujinti turimą operacinę sistemą į naująją „Windows 7“, kai tik ji pasirodys rinkoje spalio mėnesį.

Jau nuo dabar, pirkdami HP kompiuterius, klientai gali pasitikrinti ar jų kompiuteris dalyvauja programoje ir užsiregistruoti operacinės sistemos atnaujinimui. Tai galima padaryti adresu www.hp.com/go/windows7upgrade. Užsiregistravę klientai po „Windows 7“ pasirodymo spalio mėnesį galės užsisakyti operacinės sistemos pagalbinį atnaujinimo diską ir detalų paaiškinimą kaip įdiegti atnaujinimą.

„Windows 7“ kūrimo ir tobulinimo metu HP daug bendradarbiavo su „Microsoft“ siekdami, jog operacinė sistema kuo geriau atitiktų vartotojų poreikius bei lūkesčius.

„Tobulinant „Windows 7“ HP padėjo „Microsoft“ kompanijai teikdami įžvalgas bei patarimus apie naujausias technologijas rinkoje“, teigė Luciana Broggi, Asmeninių įrenginių grupės (PSG) rinkodaros vice prezidentė Europos, Vidurio Rytų ir Afrikos regionui. „Dėka nuolatinio bendradarbiavimo ir dalinimosi patirtimi, HP gali pasiūlyti inovatyvius ir vartotojų poreikiams pritaikytus kompiuterius – nuo plonų ir lengvų nešiojamųjų iki galingų stalinių ir visur pripažintų „TouchSmart“ kompiuterių.“

Daugiau nei du metus HP ir „Microsoft“ bendradarbiavo dalindamiesi naujausiais rinkos sprendimais mobilumo, liečiamų ekranų bei spausdinimo srityse. Šis bendradarbiavimas leido užtikrinti, jog vartotojams operacinės sistemos atnaujinimas į „Windows 7“ bus lengvas ir sklandus.

„Mes džiaugiamės, jog HP ir „Microsoft“ partnerystė vystant „Windows 7“ buvo tokia glaudi“, sakė Nick Parker, pasaulinių „Microsoft“ pardavimų vadovas HP kompanijai. „Dėka „Windows Upgrade Option“ programos galime pasiūlyti mūsų bendriems klientams jau dabar įsigyti kompiuterius ir pasiruošti naujos operacinės sistemos pasirodymui, kuris atneš nemažai inovacijų bei supaprastins darbą kompiuteriu.“

Programoje dalyvaujantiems vartotojams pačios operacinės sistemos atnaujinimas į „Windows 7“ nieko nekainuos, tačiau reikės sumokėti už atnaujinimo diskų pristatymą į Lietuvą.

Pagalba diegiant „Windows 7“

„HP Support” tinklalapyje vartotojai galės rasti nuolatos atnaujinamas visas reikalingas tvarkykles (angl. drivers), kurios leis paprastai ir be jokių papildomų paieškų ar parsisiuntimų paruošti kompiuterį operacinės sistemos atnaujinimui.

HP kompiuteriai su įdiegta „Windows Vista“ operacine sistema nuo šiol bus parduodami su technine įranga atitinkančia „Windows 7“ reikalavimus. Todėl klientai gali būti užtikrinti, kad naujas nusipirktas HP kompiuteris palaikys operacinę sistemą pasirodysiančią vėliau šiais metais.

Vartotojai forumuose skirtuose namų ir verslo klientams gali prisijungti prie diskusijų apie artėjantį „Windows 7“ pasirodymą. Daugiau informacijos apie HP programą „Windows Upgrade Option“ galima rasti adresu www.hp.com/go/windows7.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: