„The Times“ pateikė 4 faktus, kodėl „Amnesty International“ ataskaita neatitinka tikrovės: „Jie net nesikonsultavo su savo padaliniu Kyjive!”  (1)

„Amnesty International“ pateisina Rusijos armijos vykdomas ukrainiečių žudynes, demonstruoja proputinišką poziciją ir diskredituoja save: britų laikraštis „The Times“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai teigiama britų laikraščio „The Times“ publikacijoje, kurioje analizuojamas „Amnesty International“ pranešimas apie Ukrainą.

Pirma, humanitarinė organizacija kaltinama abejingumu Rusijos invazijos aukoms. Antra, jie smerkiami už tai, kad yra pernelyg nuolaidūs Rusijos Federacijos vykdomoms fašizmo apraiškoms. Trečia, „The Times“ paneigė „Amnesty International“ teiginį, kad Ukrainos gyvenviečių gyvenamuosius rajonus apšaudo Rusijos armija, nes ten dislokuoti Ukrainos kariai. Britų leidinys atkreipė dėmesį, kad okupacinės pajėgos dažniausiai nesiekia karinių taikinių, o siekia nužudyti civilius gyventojus, tą patį jie darė Sirijoje ir Čečėnijoje. Viskas, ką Ukrainos kariai daro gyvenamuosiuose rajonuose, yra su tikslu apsaugoti civilius nuo apšaudymo ir padėti žmonėms evakuotis.

„The Times“ sutiko su prezidento Volodymyro Zelenskio teiginiu, teigiančiu, kad  „Amnesty International“ nori Rusijos žudikų kaltę perkelti jų aukoms.

 

Ketvirta, Didžiosios Britanijos žiniasklaida atkreipė dėmesį į tai, kad centrinis biuras, esantis Londone, visiškai nesitarė su savo organizacijos padaliniu Ukrainoje, dėl to Kyjivas juos pasmerkė, o Maskvoje pranešimas buvo sutiktas su ovacijomis ir ištransliuotas Kremliaus propagandinių leidinių puslapiuose.

Socialiniuose tinkluose žmonės tikisi, kad „Amnesty International“ bus nubausta už savo poziciją, neteks finansavimo ir nustos egzistuoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(2)
(55)

Komentarai (1)