[Žinios trumpai] Buvęs Rusijos senatorius įsiuto, kai sužinojo ką ukrainiečiai naudoja tualetuose: „Per aukšti reikalavimai“  (2)

Buvęs Buriatijos senatorius Arnoldas Tulochonovas, dabar priklausantis Rusijos mokslų akademijai, pasipiktinęs kalbėjo apie prarają tarp rusų ir ukrainiečių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akademikas A. Tulochonovas atvirame laiške kolegai iš Ukrainos vardino daugybę rimtų kaltinimų. „Jūsų kariai iš vieno belaisvio artimųjų reikalavo 300 000 rublių. Gavę pinigus nužudė žmogų, o egzekucijos vaizdo įrašas buvo paskelbtas internete. Kitas buvo viešai kastruotas ir viskas tik dėl to, kad jis buvo iš Buriatijos“, – Ukrainą kaltino Tulochonovas.

Tarp ukrainiečiams skirtų priekaištų buvo ir kaltinimai rusams nebūdingu buitinio komforto siekimu. Šią savybę Rusijos mokslų akademijos akademikas vertina kaip neigiamą. „Mes visada gyvenome prastai – mano mokytoja taip pat sako, kad rusai gali nusipirkti maišą bulvių ir cukraus, pasigaminti malkų, patys ką nors namuose suremontuoti ir ten gyventi. Tuo tarpu mūsų priešininkai (ukrainiečiai) negali gyventi be tualetinio popieriaus ir Jamóno (ispaniško vytinto kumpio – red.), jų poreikiai visai kiti. Bet dabar jūsų eilė gyventi prie žvakių šviesos ir kūrenti laužus“, – entuziastingai pasakoja buvęs senatorius.

 

Jei Rusiją priskirtume išsivysčiusioms šalims, tai ji šiame sąraše turėtų prasčiausią situaciją ne tik su tualetiniu popieriumi, bet ir tualetais. Maždaug kas penktas rusas savo namuose neturi kanalizacijos.

(19)
(34)
(-15)

Komentarai (2)