[Žinios trumpai] Su Rusija ir Putinu baigta: Erdoganas skelbia apie naują pasaulio tvarką  (2)

Turkijos vadovas nori maksimaliai išnaudoti galimybę pakeisti politinę ir ekonominę pasaulio architektūrą. Šiuolaikinė Turkija, jo nuomone, nėra tokia šalis, kokia ji buvo anksčiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turkija turi būti naujosios pasaulio tvarkos centre. Tai pareiškė prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas, kalbėdamas 7-ajame Turkijos viešbučių savininkų federacijos valdybos posėdyje Ankaroje, rašo agentūra „Anadolu".

„Mūsų šalis turi būti naujosios pasaulio tvarkos centre, išnaudoti visas besikeičiančios globalios politinės ir ekonominės architektūros galimybes", – pabrėžė Turkijos vadovas.

Prezidentas pridūrė, jog šiuolaikinė Turkija nebėra tokia, kokia egzistavo anksčiau.

„Manipuliacijos žiniasklaidoje ir poros teroristų, Turkijos priešininkų veiksmai nepajėgs sustabdyti mūsų šalies vystymosi", – sakė jis.

 

Turkijos lyderio teigimu, koronaviruso pandemija sukėlė trumpalaikį ekonomikos nuosmukį, tačiau šalis savo turizmo tikslų nekeis ir stengsis maksimaliai šioje srityje padidinti pajamas.

„2021 metų pabaigoje Turkija buvo ketvirtoje vietoje pasaulyje pagal turistų skaičių, o pagal turizmo pajamas – 8. Prognozės ir 2022 metams yra daug žadančios", – apibendrino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(29)
(-16)

Komentarai (2)