[Žinios trumpai] Lukašenką ištiko panika: po Makėjaus mirties pradėjo lėkti galvos, skelbiama, kuo viskas baigėsi  ()

Ministras galėjo būti apnuodytas Rusijos specialiųjų tarnybų, sakė vienas opozicionierių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos diktatorius Aleksandras Lukašenka rimtai išsigando po staigios Baltarusijos užsienio reikalų ministro Vladimiro Makėjaus mirties. Jis įsakė pakeisti virėją, sargybinius ir tarnus.

Pasak Rusijos opozicijos lyderio Leonido Nevzlino įrašo socialiniame tinkle „Twitter", jis teigia, remdamasis RF specialiosioms tarnyboms artimais šaltiniais, jog V. Makėjaus mirtis nebuvo natūrali. Jis buvo nunuodytas.

„Baltarusijos užsienio reikalų ministras Vladimiras Makėjus mirė apsinuodijęs specialioje FSB laboratorijoje sukurtais nuodais, teigia Rusijos specialiosioms tarnyboms artimi šaltiniai. Klinikinis vaizdas – mirtis nuo infarkto, insulto ar širdies smūgio", – rašė L. Nevzlinas.

Pasak jo, versiją apie V. Makėjaus apnuodijimą patvirtina ir tai, kad 64 metų pareigūnas neturėjo sveikatos problemų ir vedė aktyvų gyvenimo būdą. Kaip pažymi L. Nevzlinas, toksikologai jam patvirtino, jog imituoti natūralią apnuodyto žmogaus mirtį yra pakankamai lengva.

 

Opozicionierius teigė, kad V. Makėjaus mirtis sukėlė paniką Baltarusijos nomenklatūros sluoksniuose, įskaitant diktatorių Lukašenką. Jis įsakė pakeisti savo virėjus, tarnus ir sargybinius. Jo vaikams suteikta papildoma apsauga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(1)
(77)

Komentarai ()