Po 8 metų gyvenimo Rusijoje paskelbė, kodėl Ukraina yra nepalyginamai geresnė už Rusiją  ()

Po kelerių metų gyvenimo Rusijos Federacijoje Olegas Carevas prisipažino, kad jaučia nostalgiją Ukrainos žodžio laisvei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Ukrainos parlamento liaudies deputatas, buvęs „regionistas" Olegas Carevas skundėsi, kad rusai nustoja žiūrėti propagandines pokalbių laidas per Kremliaus televizijos kanalus, kurie skatina karą su Ukraina. Negana to, buvęs Ukrainos parlamentaras su nostalgija pripažino, jog Ukrainoje daugiau žodžio laisvės, televizijoje vyksta tikros politinės diskusijos. Tuo pat metu Rusijoje pokalbių laidos virto klounada, kuria paprasti rusai praranda susidomėjimą.

O. Carevas apie tai rašė savo „Telegram" kanale, akcentuodamas Rusijos televizijos cinizmą ir vulgarumą. Iš Ukrainos jis iškart po Euromaidano persikėlė gyventi į Rusijos Federaciją.

Anot jo, dar 2014 metais Maskvos rusams nerūpėjo Donbasas, kurį Kremlius ir jo propagandistai panaudojo savo tikslams. Be to, O. Carevas atvirai pripažįsta, kad inscenizuotos Rusijos propagandos laidos visais atžvilgiais pralaimi Ukrainai, kurioje pokalbių laidos visada buvo gyvos ir pasižymėjo tikra žodžio laisve.

 

Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis, komentuodamas pareiškimą, pažymėjo, kad net tokius Ukrainos išdavikus, kaip O. Carevas, pradeda pykinti apgaulinga ir supuvusi Rusija.

„Tie, kurie nuolat vadino Ukrainą „netikra valstybe" ir ragino sunaikinti ją, pripažino, kad Ukrainoje vis dar yra daugiau laisvės, tiesos, sąžiningumo, nei Rusijoje", – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(1)
(49)

Komentarai ()