[ŽT] Brazilijoje neįtikėti įvykiai: persiutęs Rusijos konsulato darbuotojas trenkė rusei – „dabar tu gausi dar labiau“ (Video)  ()

Rio de Žaneire Rusijos konsulato darbuotojas sudavė rusei, kuri protestavo prieš karą Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 24 d. dvi jaunos moterys atvyko prie Rusijos konsulato Rio de Žaneire ir surengė Ukrainos palaikymo akciją. Jų pasitikti išėjo šortais ir marškiniais trumpomis rankovėmis apsirengęs vyras, kuris nuplėšė antikarinius plakatus ir trenkė į nugarą rusei, kuri bandė nuo jo tolti, praneša „Globo“. Antroji aktyvistė sugebėjo nufilmuoti užpuolimo momentą.

„Dabar tu dar labiau gausi“, – savo poelgį pakomentavo vyras, po kurio laiko dingęs už konsulato durų.

Po minutės policijos prašymu jis išėjo į lauką. Konsulato atstovas ir dvi aktyvistės buvo sulaikyti iki bus išaiškintos įvykio aplinkybės. Sužalota rusė buvo išsiųsta į ligoninę medicininei apžiūrai. Ji parašė pareiškimą policijai, tačiau beveik iš karto pradėjo iš konsulato sulaukti grasinimų. Diplomatai gąsdina tautietei iškelsią baudžiamąją bylą. Pagal kokį straipsnį jie gali iškelti bylą, kol kas nežinoma.  

 

Vaizdo įrašo komentaruose teigiama, kad Brazilijos policija negalės nieko pareikšti konsuliniam darbuotojui, nes jį saugo diplomatinis imunitetas. Tačiau šis atvejis parodo: suaugęs vyras rėkia ir muša nepažįstamą merginą, kuri protestuoja prieš karą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(2)
(38)

Komentarai ()