Pradėtas Kadyrovo sūnaus tyrimas. Tokios pabaigos nesitikėjo niekas  (3)

Rusijoje policija kardomojo kalinimo centre „patikrino“ Kadyrovo sumuštą Žuravelį ir priėmė keistą sprendimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pradėtas Kadyrovo sūnaus tyrimas. Tokios pabaigos nesitikėjo niekas.

Vidaus reikalų ministerija atsisakė iškelti baudžiamąją bylą dėl Žuravelio sumušimo, nes Adamas Kadyrovas „nesulaukė baudžiamosios atsakomybės amžiaus“.

Grozne vietos policija baigė vadinamąjį „patikrinimą“ dėl Rusijos piliečio Nikitos Žuravelio sumušimo. Policijos pareigūnai atsisakė iškelti baudžiamąją bylą, praneša „Telegram“ kanalas „Baza“.

Vidaus reikalų ministerija savo atsisakymą motyvavo tuo, kad Adamui Kadyrovui yra 15 metų, tai yra „nesulaukęs baudžiamosios atsakomybės amžiaus“, o pagal įstatymą, kaip rašo Grozno policija, tik piliečiai, sulaukę 16 metų metų amžiaus atsako už tokius nusikaltimus.

Visgi, yra žinoma, kad Ramzano Kadyrovo sūnus tyčia buvo įleistas į tardymo izoliatorių, o tai yra nusikaltimas. Kadyrovas yra globojamas savo tėvų, kurie pagal įstatymą taip pat turi prisiimti atsakomybę už savo atžalų veiksmus. Tačiau akivaizdu, kad niekas nesiruošia patraukti atsakomybėn nei Ramzano Kadyrovo, nei tardymo izoliatoriaus darbuotojų, kurie vaikiną įleido į šią įstaigą ir net leido nebaudžiamai sumušti teisiamąjį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(34)
(-31)

Komentarai (3)