Lietuvoje gyvenantis danas: lietuviai mano, kad kitur žolė yra žalesnė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sabotan 2011-01-16 18:19
Apie gėjus galėjo patylėti. Mano nuomonės apie juos niekas nepakeis.
Rukis 2011-01-16 18:39
gėjų netoleruosiu savoje aplinkoje. Tegu būna užsienyje, ar toje pačioje Lietuvoje, bet tegu nedemonstruoja, nes demonstracijas laikau kaip reklamą.
Tarkvinijus Išdidusis 2011-01-16 18:54
Dėl gėjų ir lesbiečių - man jie netrukdo, kol nepradeda eiti į paradus ir nesiafišuoti ten. Žmogaus teisės ar ne, bet už tokius dalykus sakyčiau reikėtų baudžiamosios atsakomybės, arba bent jau, kad per televizorių nedėtų reklamų apie eitynes. Tai nors praeitų ramiai tai. Kitais atvejais - live and let live kaip sakoma.
qlus 2011-01-16 18:56
jei jūs galite demonstruoti savo heteroseksualumą viešai, kitų seksualinių pakraipų žmonės turėtų galėti daryti tą patį. nejaugi jie taip trukdo? bet čia nukrypimas nuo temos. straipsnis tikrai šaunus, nevisiškai technologijų tematika, bet dedu riebų pliusą
Tarkvinijus Išdidusis 2011-01-16 18:59
Matai, niekas jiems nedraudžia bučiuotis viešoje vietoje, anaiptol, jie tai gali daryti. Man tai netrukdo. Tačiau ar tu esi girdėjęs apie HETEROSEKSUALŲ paradus? Aš tai nelabai? O apie homoseksualų paradus? Matei kokie jie? Dėl to ir sakau, kad reikia griežtinti sankcijas ir velniop tas teises žmogaus.
lgtech 2011-01-16 19:06
Homikų niekas nemėgsta.
i74s 2011-01-16 19:19
nebus pinigu nebus ir laimingo gyvenimo
Nerkashis 2011-01-16 19:22
Taip ir galvojau, kad daugeliui mažumos užkliūs. Na danas čia saldžiai čiulba. Reiktų jam su nepasisekėliais pabendraut. Kaip ten sakoma: kai skrandis pilnas, galima ir pafilosofuot. Nors su daugeliu jo minčių ir sutinku.
Impintinas 2011-01-16 19:28
Filmas geras, bet lyg ir ne komedija. Ten parodoma, kad gėris ir blogis nėra kažkas vienareikšmiško. Sakyčiau kaip tik rimtas filmas. Dėl gėjų, tai visi jūs pakalbėt drąsūs forumuose. O kai sutinki gyvai žmogų, tai pamatai, kad tas pats gėjus yra žmogus kaip visi. Daug mieliau būčiau gėjų kompanijoje nei semkiuotų treninginių.
blizzard 2011-01-16 19:39
Iš tikro tai man asmeniškai kelia šleikštulį besibučiuojantys gėjai.. aišku tokių gatvėj nepamatysi kas yra gerai mano nuomone, net ir normalūs žmonės nesiglamonėja vidurį gatvės atvirai kad visi juos matytų.. yra tų paradų ar nėra koks skirtumas tegul daro jie tuos savo paradus, tik gali daryt kur atokiau, o ir jų pas mus tikrai nėra tiek daug kad į paradą ten 20 000 gėjų susirinktų kaip užsienį.. Svarbiausia kad jie nesireklamuotų ir visi gerai gyvens. Na danas gal ir teisingai kalba, bet jeigu stabilumo nėra tai ir šypsenos netikros . Gal ten kur jis dirba viskas ir gražu, miela bet čia tik vienetai tokių įstaigų, realiai tik iš tokios įstaigos į gatvę išėjus tave tiesiog užgriūna ta kasdienybė ir prie žemės prispaudžia. Man asmeniškai nepatinka vaikščioti po prekybos centrus, nes nuo to kiekio nelaimingų žmonių tiesiog silpna darosi.. Suprantu link ko danas lenkia, mes turim gražią aplinką, nėra ji užteršta kaip daugialis valstybių, labai daug laisvos vietos, erdvus kraštas, danija irgi panaši turėtų būti. Gamta gal ir graži bet kas iš jos jei pragyvent sunku.. Nesmerkiu aš tų emigrantų ir juos net gi palaikau. Jie ir yra tie žmonės apie kuriuos jis čia ir rašo. Tiesiog kaip supranti kad aplinkai tokio žmogaus nereikia, belieka tik keist aplinką.
kionig 2011-01-16 19:47
O vat as nepagalvojau, kad daugeliui mazumos uzklius, o galvojau cia besirenkantys zmones mato didesnes problemas, nei homoseksualuma, bet deja pasirodo ne. Lietuviams laime asocijuojasi su pilnu skrandziu, mazais mokesciais ir didziule alga. Gaila, bet tai tik materializmas. Del to zmones ir yra nelaimingi. O, be to, mano sukurtoje temoje apie LR Himna, zinoma, mes ten sumetem viska i viena katila, buvo daug pesimizmo Straipsnis labai geras ir pamokantis. T.y verciantis sustoti ir apsidairyti ka butu galima padaryti geriau, o jei vien pamete galva ir toliau beksime, tai ir tos laimes niekada neturesime P.S Zinoma, dabar OT eis del mazumu, ech gaila, kad vis dar jos eskaluojamos...
Nerkashis 2011-01-16 20:00
Danas teisingai sako, kad reikia rodyt, pabrėžti daugiau teigiamus dalykus, nei neigiamus. O dabar pažiūrėkim į kad ir tv3, lnk žinias - išskiriama atskira rubrika "kriminalai". Kas čia per ****** Vienintelės žinio per tv man belieka ltv. Jei jau apie tv, tai dar Vaitiekūnas su savo "būna ir geriau" bando rodyt teigiamus reportažus.
nulis0 2011-01-16 20:32
Ta diena, kai suprasi, kad tu šiuo klausimu NIEKO nepakeisi t.y. jie neišnyks, taps pirmąja diena, kada galbūt tu normaliai pradėsi gyventi, nes dabar tau tik viena galvoj... Visas straipsnis buvo, išsirinkai VIENĄ VIENINTELĘ eilutę, negi tu &%^£ nieko daugiau nesugebėjai perskaityti, ar pats savo lytiniu gyvenimu tiek nepatenkintas, kad kitų kliūna?
nulis0 2011-01-16 20:35
Jeigu per gyvenimą turėjai susipažinti nors su 30 žmonių, tai vienas iš jų kogero buvo homoseksualus. Statistiškai 3% yra homoseksualių žmonių. Taipkad bus šimtą kartų naudingiau jeigu nesuksi sau kiaušų dėl gėjų, o eisi dar kartą perskaityti straipsnį.
Muskietininx 2011-01-16 20:42
Prieš kokius 4 metus sėdėdavau su tėveliais prie televizoriaus ir žiūrėdavau daygybę laidų. į tai įeidavo realybės šou, serialai, informacinės laidos ir t.t. Buvau patenkintas ir laimingas. Sėdėdavau ir žiūrėdavau. Na televizorius teikdavo džiaugsmo, žiūrėdamas jį kartais užsimiršti ir tau palengvėja nors trumpam. Bet dabar, dabar man baisu jį žiūrėti. Visos tos laidos su savo šūkiais: "jus žudo GMO ir visi konservantai", "Nuodai vandenyje", "Kokias kelnaites dėvi YVA ?", " visi meksikietiški serialai ir tos "Palmiros pranašystės" ir visas kitas brudas tiesiog verčia vemti. Dažnai susiginčyju su mama, kodėl ji žiūri tokias laidas, kokia jai iš to nauda ? Achh...... turbūt atsakiau pirmoje savo pastraipoje. Taigi, ar tos laidos nėra toks atviras žmonių "durninimas" ? fui.... pakęst to negaliu. Nors iš ktios pusės negaliu užsipulti ir visos televizijos. Pamenu, kad protingai pašnekėdavo Čekuolis. Puikūs reportažai buvo rodomi laidoje: "negali būti". Bet joms suskaičiuoti užtenka vienos rankos pirštų.
OTONAS 2011-01-16 20:50
Ir visos tos geros laidos yra per LTV
Kriss 2011-01-16 21:00
Na ištiesų tą požiūrį įtakoja ir televizija,žiniasklaida. Bet iš kitos pusės, tos laidos turi aukštus reitingus.Kodėl?nes žmonės vis dėlto jas žiūri. Tapome vartotojiška visuomene. O žiniasklaida tuo naudojasi,kuria įvairiausias ,netgi drįsčiau sakyti,nesąmones. Naudojasi tuo,formuoja mūsų požiūrį į viską. Parodytų teigiamus dalykus-mūsų požiūris būtų teigiamas. Kita problema,kuri aptariama straipsnyje-jaunimo emigracija. Gerai,jei emigruojantys sugrįžta,bet tokių vienetai...
immortallt 2011-01-16 21:05
Zmonem patinka skustis ir but nelaimingais, kito varianto nera. Sakyti, kad kitur geriau paziurejus tik i tuos, kurie gerai gyvena, tai totali nesamone. Pasiziuri uzsienio kanalus, tai tie patys Amerikonai biedavojas, kaip pas juos blogai gyvent. Vokieciai lygiai tas pats, Ispanai tai tregedija, Italai irgi ne ka maziau biedavojas. Tik jus ziurekit ne graziausiu miestu vietas ir ivertinkit pilnai visus kastus.
Nerkashis 2011-01-16 21:09
Na buvau išvykęs kelioms dienoms į angliją "savų aplankyt". Gavau ten pavairuot. Iš pradžių buvo šokas. Gerąja prasme. Ten gatvelės pakankamai siauros ir dažnai užstatytos. Bet visada tave praleis. Aš iš santūrumo greit pramaudavau (idant neužlaikyčiau). Gavau pastabą nuo anglo, kodėl nepadėkoju. Tada atkreipiau dėmesį jog tave praleidžia su šypsena, visada tau pamojuoja. Ir taip visur: pabe, metro, parduotuvėj. Aišku, tas mandagumas šiek tiek apsimestinis, tačiau vistiek maloniai nuteikia. Grįžus į Lietuvą elgiuosi taip pat. Jei Panevėžy praleisit pėstyjį per perėją ir jis kilstels ranką, žinokit tai aš Manau, tie grįžę emigrantai atsiveš taip pat kažko teigiamo.
nondescript 2011-01-16 21:10
ka zmones nori matyti, ta jiems ir rodo LNK, TV3 ir visi tie mazesni yra komerciniai kanalai, kurie tiesiog uzsiema bizniu ir parenka laidas pagal reitingus, vienintelei LTV priklauso sviesti zmones ir parodyti kazka susijusio su kultura, menu, bet kadangi jos finansais rupinasi valstybe, tai tikrai kazin ko parodyt negali. taigi kaltint reiktu ne televizija, o ta gyvenimu besiskundziancia mase kuri Lietuvoje ir sudaro didziausia koncentracija p.s. kas liecia ziniasklaida, tas pats velnias