Jungtinių Arabų Emyratų aukcione už telefono numerį sumokėta 1,5 mln. eurų  (3)

Telefono numeris 050 7777777 šeštadienį vykusiame aukcione Jungtinių Arabų Emyratuose (JAE) buvo parduotas už 7,87 mln. dirhamų (1,55 mln. eurų), rašo Arabijos tinklalapis thenational.ae.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl jo varžėsi šeši aukciono dalyviai. Kartu su telefono numeriu neįvardintas nugalėtojas gavo ir deimantinį bendrovės „Etisalat“ pokalbių paketą, kuriuo galės naudotis dvejus metus.

Į jį įeina 22,5 tūkst. nemokamų vietinių pokalbių minučių, 2,25 tūkst. nemokamų tarptautinių pokalbių, 100 Gb nemokamų duomenų, 22,5 tūkst. nemokamų žinučių vietiniuose tinkluose ir 300 įeinančių tarptautinių skambučių žinučių per mėnesį.

Net ir sumokėjęs milžinišką sumą už telefono numerį, jo savininkas numerį turės tik laikinai, nes visi laidinių ir mobilių telefonų numeriai priklauso valstybei. Be to, prieš aukcioną pranešta, kad nėra garantijų, jog šis telefono numeris ateityje nepasikeis.

Tačiau šio pirkėjo, kaip ir dar 700 žmonių aukciono dalyvių, rizika neatbaidė nuo pirkimo. Jie varžėsi dėl 70 numerių ir paslaugų paketų.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (3)