Žmonės nenori girdėti tiesos? Kaip atviras stiuardesės atsakymas sukėlė sumaištį ir pasipiktinimą (Video)  (2)

Pigių skrydžių bendrovės „Ryanair“ keleiviai, paklausę įgulos, kodėl jų skrydis atidėtas net aštuonioms valandoms, sulaukė itin netikėto paaiškinimo: „Nenorime žūti“, skelbia „The Sun“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Toks keistas paaiškinimas nuskambėjo vidinio ryšio telefonu, kai į Dubliną turėjęs skristi lėktuvas įstrigo pakilimo take Glazge.

Viena keleivė Ella Ryan buvo tokia nustebinta pateikto paaiškinimo, kad vaizdo įrašą paskelbė socialinėje žiniasklaidoje. Vaizdo įraše girdima, kaip skrydžio palydovė keleiviams sako:

„Kapitonas negali kilti, kol apledėję lėktuvo sparnai. Nenorime žūti“. Fone girdima, kaip audringai keleiviai reaguoja į jos žodžius.

„Po velnių, juk mes nenorime žūti, brolau“, – sako vienas lėktuve buvusių žmonių.

Savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“ E. Ryan parašė: „Štai kas nutinka, kai skrydis vėluoja 8 valandas. Visi pasimetę, ne išimtis ir lėktuvo ekipažas. „Nenorime žūti“ – kažkas neįtikėtino. Visi pradėjo panikuoti ir netekti kantrybės, o čia nuskambėjo toks drastiškas pranešimas“.

Anot moters, toks nuoširdus paaiškinimas situaciją tik pablogino – keleiviai ir iki tol buvo įsitempę ir pasipiktinę.

Štai kaip į incidentą sureagavo „Ryanair“ atstovai: „Mes būtinai pasikalbėsime su minėtojo lėktuvo įgula. Labai atsiprašome už netinkamus žodžius“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(22)
(25)
(-3)

Komentarai (2)