„Boeing Black“: šnipams ir kariškiams skirtas išmanusis telefonas, kurį testavo slaptieji agentai (Video)  ()

Maždaug prieš dvejus metus internete pasklido gandai apie „Boeing“ kuriamą išmanųjį telefoną, kuris bus skirtas slaptiems agentams, šnipams ir kariškiams. Dabar kūrėjai oficialiai pranešė apie savo naujienos išleidimą į rinką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prietaisas, pavadintas „Boeing Black“ vardu, jau aktyviai bandomas JAV nacionalinio saugumo ir kitose valstybinėse agentūrose. Šis įrenginys užtikrina perduodamos informacijos patikimą šifravimą, taip pat turi savaiminio susinaikinimo funkciją, kuri suveikia bandant išardyti telefoną, parinkti slaptažodį, pakeisti aparatinę arba programinę įrangą.

Pagrindinis „Boeing Black“ tikslas yra palaikyti komunikacijos slaptumą, o paleisti žaidimus arba įvairias  nežinomos kilmės programas prietaise nepavyks. Išmanusis naudoja 4,3 colių ekraną su 540 x 960 vaizdo taškų raiška, 1,2 GHz „Cortex-A9“ procesorių, 1590 mAh akumuliatorių, LTE ir Bluetooth 2.1 modulius. Yra 24 kontaktų jungtis, skirta prijungti išplėtimo modulius.

Prietaisą valdo operacinė sistema „Android“ su sustiprinta saugumo politika. Išmaniajame taip pat iš anksto įdiegtas apsaugą sustiprinančių programų rinkinys.

Kaina kol kas nepaskelbta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(11)
(7)
(4)

Komentarai ()