Ferrari performansas prekybos centre: buvęs meras panoro „pokštauti“ - su sportine mašina įlėkė į prekybos centrą ir pašokdino apsaugininkus (Video)  ()

Garsusis nežinomasis balandžio 9 dieną automobiliu Ferrari važinėjo po Maskvos prekybos centrą „Vesna“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

PC lankytojų praktiškai nebebuvo, nes viskas įvyko, likus 10 minučių iki uždarymo. Pasak apsaugos darbuotojo, vairuotojas savo automobiliu į komplekso teritoriją įvažiavo per krovinių aikštelę. Pažymima, kad vienas saugos tarnybos darbuotojas, bandydamas sulaikyti savavalį, nukentėjo (video matosi, kaip apsaugininkas krenta).

Vairuotoją užblokuoti ir sulaikyti pavyko po 20 minučių.

Chuligano asmenybė nepatikslinama, tačiau pirminėje žinutės versijoje, išlikusioje Google kaupykloje, sakoma, kad už vairo sėdėjo buvęs Archangelsko meras A. Donskojus.

„Mėgstu pokštauti. Tai toks juokingas performansas, dėmesio pritraukimas, tačiau, deja, ne visi tai palaikė pokštu. O šiaip, bendrai, man regis, tai tokia įdomi istorija“, — paaiškino savo poelgį Donskojus. Jis tvirtina, kad pasirengė važiavimui: kad nebūtų aukų, pasirinko laiką, kai PC beveik nėra žmonių. Buvęs meras su prekybos centro saugos tarnyba savo akcijos nederino, nes žinojo, kad jam to daryt neleis.



(5)
(29)
(-24)

Komentarai ()

Susijusios žymos: