[Žinios trumpai] Skamba kaip humoras, bet tai tikrovė: skelbiama, ką artimiausiu metu rodys Rusijos kino teatruose  (1)

Matto Reeveso režisuoto „Betmeno“, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Robertas Pattinsonas, premjera buvo planuota kovo 4 dieną, tačiau Rusijoje ji neįvyko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kino teatruose pakartotinai išleidžiami filmai „Brolis“ („Брат“), „Brolis-2“ („Брат 2“) ir šešios „Trijų didvyrių“ („Три богатыря“) franšizės dalys. Vietoj anksčiau planuoto „Betmeno“ bus rodomi šie filmai.

Pranešama, kad kovo 24 dieną bus išleisti filmai „Brolis“ ir „Brolis-2“, o nuo balandžio 7 dienos vėl pradės rodyti Klimo Shipenko režisuotą filmą „Saliut-7“ („Салют-7“). Ekranuose taip pat bus „Жмурки“, „Об уродах и людях“, „Морфий“, „Я тоже хочу“, „Мне не больно“ и „Кочегар“.

Be to, vėl bus išleisti studijos „Melnitsa“ animaciniai projektai: „Alioša Popovičius ir Tugarinas žaltys“, „Dobrynya Nikitich ir Gorynych gyvatė“, „Ilja Murometsas ir Lakštingala plėšikas“, šešios franšizės „Trys didvyriai“ dalys bei „Ivanas Knyazhenko ir Pilkas vilkas“.

 

Pažymėtina, kad kino studija „Warner Bros.“, anksčiau planavusi naująjį „Betmeną“ rodyti Rusijoje, paskelbė apie bendradarbiavimo su Rusija pauzę. Taigi naujasis „Betmenas“ su Robertu Pattinsonu ir Zoe Kravitz Rusijos kino teatruose nebus rodomas.

Be to, dėl Rusijos invazijos į Ukrainą Voltas Disnėjus paskelbė nutraukiantis bendradarbiavimą su šalimi agresore.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(1)
(32)

Komentarai (1)