Kas yra Katerina ir Marija, Rusijos prezidento dukros, nukentėjusios nuo JAV sankcijų? Slapti Putino dukterų gyvenimai (Foto)  ()

JAV paskelbė apie naujas sankcijas, nukreiptas prieš dvi Vladimiro Putino dukteris. Kas jos tokios ir ką veikia gyvenime?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-07 Kas yra Katerina ir Marija, Rusijos prezidento dukros, nukentėjusios nuo JAV sankcijų? Slapti Putino dukterų gyvenimai (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors Vladimiras Putinas niekada viešai nepripažino, kad turi vaikų, „The Daily Mail“ teigia, kad jis su buvusia žmona turi dvi dukras.

Putinas su buvusia žmona Liudmila, su kuria susituokė 1983 m. (išsiskyrė 2014 m.), turi dvi dukras: Marija Faassen (gimusi 1985 m. balandžio 28 d.) ir Katerina Tikhonova (gimusi 1986 m. rugpjūčio 31 d.).

Marija Faassen

Marija, gimusi Marija Vladimirovna Putina ir dar žinoma kaip Marija Voroncova, pavadinta Putino motinos Marijos Ivanovnos Šelomovos vardu.

Marija yra jauna mokslininkė. Ji studijavo mediciną Maskvos valstybiniame universitete, o vėliau tapo endokrinologe. „Bloomberg“ tvirtina, kad ji taip pat yra patikima savo tėvo patarėja genų inžinerijos srityje, teigdama, kad žmogaus DNR redagavimas turėtų būti uždraustas privačiame sektoriuje ir apribotas valstybės valdomomis įstaigomis.

 

Teisingai, Rusijos prezidentas yra senelis. Marija ištekėjo už olandų verslininko Jorrit Faassen ir susilaukė bendro vaiko.

Marija, jos vyras ir vaikas gyveno Nyderlanduose, kol dėl prieštarų ji išvyko. Kaip rašo „New York Post“, porai Nyderlanduose pasidarė labai nepatogu po to, kai 2014 m. virš Ukrainos buvo numuštas Malaizijos oro linijų lėktuvas MH17.

Katerina Tikhonova

Katerina Tikhonova, gimė kaip Jekaterina Vladimirovna Putina. Vėliau ji pakeitė savo vardą ir pavardę į Shkrebneva – tokią pat, kaip ir jos močiutė iš motinos pusės, skelbia „Daily Mail“.

Nors ji lankė tas pačias mokyklas kaip ir jos sesuo Marija, ji pasuko visiškai kitu keliu. Dabar Katerina yra Maskvos valstybinio universiteto Sudėtingų sistemų matematinių tyrimų instituto direktorė.

 

Keista, tačiau atrodo, kad ji labiau žinoma dėl savo sėkmės kaip rokenrolo šokėja.

Katerina buvo Pasaulio rokenrolo konfederacijos plėtros ir rinkodaros viceprezidentė. Organizacija yra atsakinga už tarptautines šios disciplinos varžybas.

2013 m. Tichonova ištekėjo už Kirilo Šamalovo, Nikolajaus Šamalovo sūnaus, banko „Rossija“ bendrasavininko. 2018 metų sausį buvo pranešta, kad Tichonova ir Šamalovas išsiskyrė.

Kas yra įtariamas trečiasis Putino vaikas?

Manoma, kad 18-metė Luiza Rozova yra trečiasis Putino vaikas, praneša „Daily Mail“. Tačiau Rusijos prezidentas jos niekada oficialiai nepripažino.

Nepaisant daugybės gandų, Luizos motina Svetlana Krivonogikh niekada netvirtino, kad Putinas buvo jos dukters tėvas. Tačiau įdomu pastebėti, kad Krivonogikh dirbo valytoja, o po to per nepaprastai trumpą laiką tapo multimilijoniere ir viena turtingiausių šalies moterų.

 

Tęsinys kitame puslapyje:

Pasidalinkite su draugais
(17)
(1)
(16)

Komentarai ()