[Žinios trumpai] „Sūneli, už tėvynę, už Staliną“ - tėvas pamokė kariaujantį sūnų, ką ir kaip vogti Ukrainoje (Video)  ()

Perimtamame rusų kario pokalbyje su tėvu girdimi patarimai, ką plėšti okupuotose teritorijose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pajėgos yra vagių, prievartautojų ir žudikų armija - tai yra plačiai žinomas faktas, kuris išlieka tiesa ir dešimtmečiais tekant istorijos upeliui. Tai, kad tokie nusikaltimai yra Rusijos kariuomenės kultūros dalis įrodo ir karių pokalbiai su šeimomis - jie ne tik nesigėdija savo vagysčių, bet jomis ir didžiuojasi. O vienas rusų karys net sulaukė patarimų iš savo tėvo.

„Neatsilik! Mano rėmėjas turi užsidirbti pinigų ir parvykti namo“, - Charkive veikiančiam sūnui kalbėjo tėvas. Jis patarė nekreipti dėmesio į mažą atlyginimą ir kompensuoti pinigų trūkumą apiplėšinėjant ukrainiečių automobilius.

„Ardyk „Mercedesus“, jie turi brangias dalis“, - profesinius patarimus sūnui dalino tėvas. Karys pripažino, kad ir pats apie tai galvojo, bet „vadas jais arba važinėjasi girtas arba juos sušaudo kulkosvaidžiais“.

 

„Išimk generatorius. Generatoriai iš „Mersų“ ir „Audi“ kainuoja po 10-20 tūkstančių. Išsiimk dešimt jų ir bus 200 tūkstančių“,  - sūnų mokė tėvas. Na, sūnų ir remėją, nes Ukrainoje vagiami daiktai įprastai siunčiami šeimoms. Tai yra viena iš priežasčių, kodėl Rusijoje negirdimi garsesni kariaujančių ir žūstančių jaunų vaikinų šeimų protestai.

(9)
(3)
(6)

Komentarai ()