[Žinios trumpai] Nufilmavo, kaip šiuo metu atrodo Melitopolio prekybos centro pasiūla: pateko ir vogtos prekės (Foto, Video)  ()

Anksčiau tai buvo prekybos centras „ATB“, bet rusai jį pavertė „Mere“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų įsibrovėliai užgrobė ATB prekybos centrą Melitopolyje ir ten atidarė savo, pavadindami jį „Mere“. Jame jau atsirado baltarusiškų prekių, taip pat vogtų ukrainietiškų.

Apie tai rašo vietinis tinklalapis „RIA Melitopol“, publikuodamas nuotraukas ir vaizdo įrašus.

Vietos gyventojų teigimu, kilogramas supakuoto baltarusiško cukraus kainuos 43 grivinas. Parduotuvėje „Mere“, esančioje Ukrainos herojų gatvėje, jie neduoda grąžos smulkme, o už plastikinius maišelius be rankenos ima 1 griviną.

Antrame prekybos centro aukšte galima pamatyti parduodamą iš „ATB“ vogtą produkciją.

„Iš karto atkreipiau dėmesį į, nors ir nedidelę, minimų plataus vartojimo prekių grupę. Prekės, aišku, liko iš ATB – kažkodėl pagalvojau: būtų geriau, jei vietiniai miestiečiai-marodieriai būtų jas išnešę.

 

 

Parduodamos vadinamųjų kasdienių prekių likučiai, o ypač buitinė chemija, kuri net stovi tose pačiose lentynose, pasikeitė tik kainų etiketės.

Taip pat yra butelių su ukrainietišku alumi, importuotų elitinių alkoholinių gėrimų, kurių nepardavė ATB dėl alkoholio prekybos draudimo...“, – praneša pirkėjai.

Vietos gyventojai taip pat pasakojo, kad „Mere“ kainos didesnės nei vietinėje rinkoje. Daugelis miestiečių iš esmės renkasi tik ukrainietiškus gaminius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai ()