[Žinios trumpai] Rusijos kariuomenės reakcija į Ukrainos pergalę „Eurovizijoje“ kelia pasišlykštėjimą: „Rusai nėra žmonės“ (Foto, Video)  ()

Rusijos kariuomenė pyksta po Ukrainos pergalės 2022 metų „Eurovizijoje“ ir ant bombų klijuoja įžeidžiančius užrašus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-16 [Žinios trumpai] Rusijos kariuomenės reakcija į Ukrainos pergalę „Eurovizijoje“ kelia pasišlykštėjimą: „Rusai nėra žmonės“ (Foto, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atitinkamus vaizdus „Telegram“ kanale paskelbė Mariupolio mero patarėjas Petro Andriuščenka.

„Rusai nėra žmonės. Ne žvėrys. Jie tiesiog ne žmonės. Visa tauta (išskyrus statistinės paklaidos sluoksnį), praradusi kažką toli panašaus į humanizmą ir žmoniškumą. Štai Rusijos kariuomenės reakcija į mūsų pergalę 2022 metų „Eurovizijoje“. Ir šią reakciją su džiaugsmu palaikė subimperijos gyventojai. Jokio atleidimo jiems. Jokio susitaikymo. Rusijoje po pralaimėjimo ateis atgailos šimtmetis. Dabar pyktis. Tiesiog įniršis“,  – rašė P. Andriuščenka.

Matyti, kad ant bombų užrašyti „linkėjimai“ Ukrainos gynėjams ir ypatingai Azovo kariams, esantiems Azovstal teritorijoje.

Pavyzdžiui, angliškai užrašas: „Gelbėkite Mariupolį. Gelbėkite Azovstal. Dabar pat.“ Būtent tais žodžiais, kuriuos sakė Eurovizijos laimėtojai, Ukrainos grupė Kalush Orchestra.

 

Rusiškame užraše ant bombos tiesiai kreipiamasi į muzikos grupę: „Kalusha, kaip ir prašėte. #į Azovstal.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()