[ŽT] To dar nebuvo. Propaganda ragina rusus bėgti (Video)  ()

Propagandistė O. Simonian ir V. Putino krikšto dukra K. Sobčak sakė, kad sumokės už kelių šeimų perkėlimą, kol antroji pasaulio armija bandys ginti Belgorodo regioną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-02 [ŽT] To dar nebuvo. Propaganda ragina rusus bėgti (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 Apie tai pranešė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Tautiečiai iš Šebekino! Jei kuri nors šeima nori kraustytis, kol mūsų kariuomenė dar nesutriuškino tų, kurie jums kelia košmarą, parašykite man šio kanalo komentaruose. Sumokėsiu už persikėlimą ir nuomojamą būstą. Tikrai padėsiu penkioms ar dešimčiai šeimų, tada paskelbsime apie susirinkimą“, – savo „Telegram“ kanale rašė O. Simonian. Prie propagandistės prisidėjo ir V. Putino krikšto dukra Ksenija Sobčak.

„Padėsiu perkelti Belgorodo srities pasienio rajonų gyventojus, kurių namai buvo sugriauti dėl apšaudymo. Mano redakcija rinks duomenis, patikrins ir perduos man. Po to aš išsinuomosiu kelioms šeimoms butus Belgorode arba Maskvos apylinkėse. Bilietai, jei reikia, pas mane“, – sakė K. Sobčak.

Pažymėtina, kad Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas paskelbė apie Šebekino miesto gyventojų evakuaciją toliau nuo sienos su Ukraina ir, matyt, dėl panikos sumaišė dienas.

 

„Šiandien mūsų vaikai išvyksta – 200 šeimų narių, mamų, močiučių – su mažais vaikais į Penzą. O paskui trečiadienį (atsiprašau, aš neteisingai pasakiau, šeštadienį, birželio 3 d.) – 600 žmonių keliaus į Kalugą ir Jaroslavlį“, – sakė V. Gladkovas „Telegram“ kanale.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(5)
(18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: