„Rusija prisijungia krūvą genčių be valstybingumo.“ Visiškai sensacingas pareiškimas apie Armėniją (Video)  ()

Armėnų kilmės rusų propagandistė Margarita Simonian įžeidžiamai pasisakė apie Armėnijos istoriją, taigi ir apie savo šaknis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propagandistė Margarita Simonian, teisindama imperialistinę Kremliaus politiką, bandė atimti iš Armėnijos istorinę praeitį.

Propagandinės pokalbių laidos „Vakaras su Vladimiru Solovjovu“ eteryje ji patikino, kad Armėnija iki Maskvos okupacijos neva neturėjo valstybingumo, o buvo susiskaldžiusi gentis.

Sensacingo Simonian pareiškimo ištrauką galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraine 365“.

„Ką padarė Rusija? Rusija aneksavo tautas, etnines grupes, šalis, kai kurias genčių grupes, neturinčias valstybingumo, įskaitant mano etninę grupę“, – sakė Simonian.

Akivaizdu, kad Kremliaus propagandistė labai mažai žino apie savo etninės grupės istoriją. Armėnija laikoma viena seniausių valstybių pasaulyje. Armėnijos valstybingumo užuomazgos pradėjo formuotis jau VI amžiuje prieš Kristų, o pirmą kartą Armėnija nepriklausomybę įgijo 331-200 m. Tuo metu nei Maskvos, nei Rusijos nebuvo.

 

 

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas beveik kiekvienoje savo kalboje kaltina Vakarus tariamai „perrašant istoriją“. Tiesą sakant, tai daro jo režimas. Jis pareiškė, kad Ukrainą tariamai „sukūrė Vladimiras Leninas“. Toks elgesys yra bandymas pateisinti jų pačių agresyvią imperialistinę politiką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(22)
(-17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: