„Jūs atnešėte pragarą!“ Kalašnikovas tiesiog šokiruotas. Skelbia, ką Donbase padarė rusai (Video)  ()

Rusų rašytojas ir tinklaraštininkas Maksimas Kalašnikovas teigė, kad Donbaso gyventojus atstumia nauja realybė, kurią jiems atnešė Rusijos Federacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teroristo Igorio Strelkovo-Girkino draugas, tinklaraštininkas Maksimas Kalašnikovas pripažino, kad ORDLO teritorijoje karaliauja neregėto masto plėšikavimas, o vietos gyventojus šiurpina nauja realybė, kurią jiems atnešė Rusijos Federacija.

„Korupcijos mastai respublikose baisūs. Ten gamyklos buvo supjaustytos į metalo laužą, norint bet kokiu būdu praturtėti. Tenai yra tokia nihilistų, marodierių sankaupa... vietos gyventojai, žiūrėdami į tai, galvoja: toks dalykas atėjo iš Rusijos Federacijos! Atnešėte pragarą!“ sakė M. Kalašnikovas.

Šiuo atžvilgiu ORDLO ir neseniai okupuotose teritorijose yra daug proukrainietiškų grupių. Anot jo, žmonės nori, kad Ukraina sugrįžtų, o daugelis eina kariauti į Ukrainos ginkluotąsias pajėgas, matydami, ką rusų įsibrovėliai daro su jų miestais.

 

„Man Luhanske parodė: yra tramvajaus bėgiai, bet tramvajus nevažiuoja – nėra vagonų, laidų. Kolivanas (I. Plotnickis – red.) viską nukirto ir pardavė į metalo laužą.

Pats baisiausias plėšimas vyko tada, kai kūrėsi „respublikos“, kai pastatyti kuratoriai iš Maskvos buvo marodieriai. Ten prasidėjo laukinė bakchanalija“, – tvirtina M. Kalašnikovas, pripažinęs, kad nuo 2014 metų ORDLO yra pavaldi Maskvai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(3)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: