Nuodai ir mirties skėčiai. Kraupūs Kremliaus priešų šalinimo būdai  ()

Atskleidė, kaip Rusijos Federacijos specialiosios tarnybos sunaikina Kremliaus priešus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kraupūs Kremliaus priešų šalinimo būdai

Rusijos, kaip ir ankstesnės sovietų specialiosios tarnybos, aktyviai naudoja nuodus Kremliaus priešams naikinti.

Karo analitikas, buvęs Ukrainos saugumo tarnybos darbuotojas Ivanas Stupakas interviu TSN pasakojo apie klastingus Rusijos Federacijos metodus.

Anot Stupako, Rusijos specialiosios tarnybos daugiausia „išvalo“ nepriimtinus žmones nuodų pagalba, kad nepritrauktų per daug dėmesio. Tačiau kartais jie surengia parodomąsias egzekucijas – kaip buvo Nemcovo ar Prigožino atveju.

Stupakas prisiminė, kad NKVD ir KGB struktūroje buvo speciali laboratorija. Buvo net SSRS KGB skyrius, atsakingas už nuodų gamybą ir eksperimentus.

Nuodai ir mirties skėčiai

„Dūris skėčiu“ – prancūzų kino komedija, bet tikrai buvo istorija, kai buvo sukurtas skėtis, kurio gale buvo adata su nuodais, ir žmogus mirė. Išorinių veiksnių nėra – jis pats nukrito, tikriausiai širdis, senatvė ir štai jau palaidotas. Pagrindinis tikslas – sukurti įspūdį, kad žmogaus mirtis yra natūralus reiškinys, jis tiesiog nukrito, širdis-plaučiai-inkstai“, – sako ekspertas.

Jis pažymėjo, kad Rusijoje dabar miršta daug bankų ir naftos kompanijų vadovų, kuriems apie 40 metų, o jau miršta nuo širdies nepakankamumo. Stupako teigimu, tai tikrai Rusijos specialiųjų tarnybų darbas. Nors kartais Kremliui nunuodyti priešą neužtenka – reikia parodomosios egzekucijos.

 

„Kai rusai nori, kad jų veiksmas būtų matomas, nori išgąsdinti, jie aktyviai dirba. Pavyzdžiui, Nemcovas – jis buvo viešai nušautas, nors jie galėjo jį nunuodyti. Prigožinas taip pat galėjo būti nunuodytas, kažkuo pamaitintas. Ne, turėjo būti parodomoji egzekucija. Litvinenkos nunuodijimas – taip pat parodomoji egzekucija“, – apibendrino Ivanas Stupakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: