Kataro sprendimas įsiutino Ekvadoro sirgalius – įspūdingas video, kaip tūkstantinė minia šaukia „Queremos cerveza“ (Video)  (3)

Penktadienį pasaulio futbolo valdymo organas FIFA paskelbė, kad alus nebus parduodamas gerbėjams nė viename iš aštuonių pasaulio futbolo čempionato stadionų po diskusijų su šeimininkais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-21 Kataro sprendimas įsiutino Ekvadoro sirgalius – įspūdingas video, kaip tūkstantinė minia šaukia „Queremos cerveza“ (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekvadoro sirgaliai buvo girdimi skanduojant „Queremos cerveza“, o tai reiškia „Norime alaus“ – per jų šalies pasaulio čempionato atidarymo rungtynes su šeimininke Kataru. Ši skanduotė buvo atsakas į Kataro sprendimą FIFA turnyro metu stadionuose uždrausti prekiauti alkoholiu.

Socialiniuose tinkluose plačiai paplitusiame vaizdo įraše buvo matyti, kaip Ekvadoro sirgaliai tribūnose skandavo: „Queremos cerveza, queremos cerveza!“ (Mes norime alaus!) jų komanda sekmadienį „Al Bayt“ stadione 2:0 nugalėjo Katarą.

Kataras priėmė alkoholio draudimą likus 2 dienoms iki turnyro pradžios – uždraudė prekiauti alkoholiu įprastose stadionų sėdimose vietose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(0)
(12)

Komentarai (3)