[Žinios trumpai] NSO ekspertė: ateiviai visada čia buvo ir gyvena po vandenynais  (3)

Anna Whitty, NSO ekspertė, teigė, kad ateiviai visada buvo mūsų planetoje ir gyvena po vandenynais, kad apsisaugotų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

A. Whitty, parašiusi knygą „NSO: pagrindinė tiesa“, taip pat netrukus pasirodys dviejų valandų trukmės dokumentiniame filme apie liūdnai pagarsėjusią Rosvelo katastrofą. Ji toliau tvirtina, kad ateiviai iš tikrųjų yra žmonės, tačiau jų rūšis labai pažengusi.

A. Whitty teiginiai pagrįsti Shirley Wright, buvusios Alberto Einšteino kolegės, pareiškimu, kad ji apklausė Rosvelo katastrofos vietoje rastus ateivius, liudijimu.

„Manau, kad jie visada buvo čia. Jei tai, ką pasakė Shirley, yra teisinga, labiau tikėtina, kad ateiviai atkeliauja iš kažkur po jūromis, vandenynais ar urvuose esančių vietų, o ne iš kitos planetos“, – sakė ji „DailyStar“.

„Tai įtikinama, nes planetoje yra daug įrodymų, kad kas kelis tūkstančius metų įvyksta didžiulis kataklizmas“, – pridūrė ji.

A. Whitty tęsia: „Jei paviršiuje esantys žmonės kas kelis tūkstančius metų nubloškiami į akmens amžių, o kiti žmonės yra kažkur kitur, kur jie labiau apsaugoti, po žeme, tai galbūt jų technologijų ir intelekto raida tęsiasi aukštyn einančia trajektorija, o mes pradedame vis iš naujo“.

 

Tikėjimas NSO yra pasaulinis reiškinys, nes milijonai žmonių pritaria idėjoms apie neatpažintus skraidančius objektus, ateivius, pagrobimus ir vyriausybės sąmokslus, tokius kaip „Roswell“ ir „Area 51“.

Šis įsitikinimas netgi paskatino liepos 2-ąją paskelbti Pasaulinę NSO dieną – renginį, skirtą 1947 m. numanomai NSO katastrofai Rosvele paminėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(38)
(18)
(20)

Komentarai (3)